Ilyen sokat jelent a sötét mód; ezeket várjuk az Apple-től a következő egy év folyamán – mi történt a héten?

HusztiD 2019.10.26. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 206

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

apple-glasses-concept-mockup

Iszonyatosan sokat dob a sötét mód az üzemidőn

A PhoneBuff csapata mostanában nem egy összehasonlító videót készített, azonban most egy nagyon érdekessel álltak elő, hiszen két darab iPhone 11 Pro Maxot mérettek össze egymással. Mint tudjuk, az Apple az iOS 13-ban mutatta be elsőnek a sötét módot, azonban eddig nem igazán készültek értelmesebb összehasonlító videók.

maxresdefault

Bővebben itt.

Jövő héten érkezik az iOS 13.2!

Az Apple honlapján immáron elérhető a Beats Solo Pro, s az első sikeres előrendelők számára október 29-én kerül sor a kiszállításra. Amennyiben alaposan megnézzük a termék leírását, akkor láthatunk egy nagyon érdekes mondatot.

ios13thumbnail-800x450

Bővebben itt.

Biztonsági szakértők szerint nem eléggé biztonságos a Pixel 4 arcfelismerője

Az Apple 2017. szeptemberében mutatta be az iPhone X-et, melyben hosszas éveket megelőzően cserélték le a Touch ID-t egy sokkal biztonságosabb eljárásra, a Face ID-ra. Az almások ekkoriban elmondták, hogy sikerült egy Xbox One Kinect-szerű szenzort elhelyezniük a telefon előlapjában, s ezáltal 2-3 évvel vannak a konkurencia előtt.

pixel_4_header_2

Bővebben itt.

Hova lett az iOS 13 varázsa, stabilitása?

Az Apple bő egy hónapja adta ki az iOS 13-at, azóta pedig felhasználók ezrei bosszankodnak napról napra. Nem olyan régen összeszedtük, hogy milyen idegesítő problémákat tapasztalhatunk (főleg mi, magyar felhasználók), melyek közül volt olyan, melyre létezett megoldás.

ios-13-1

Bővebben itt.

Hatalmas dobásokkal készül jövőre az Apple

Lassan véget ér a 2019-es év, sokan pedig már arra kíváncsiak, hogy mivel rukkolnak elő a nagyvállalatok a következő évben. Az Apple-t illetően számos pletyka volt idáig, hogy miket várhatunk, azonban most a Bloomberg közölt le újabb információkat, hogy milyen újdonságokra számíthatunk az almásoktól.

tim-cook-thumbs-up-smile

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején beszámoltunk, hogy sajnos a legutóbbi negyedév folyamán csökkentek a Mac eladások, valamint hogy immáron hetedik éve az Apple a legértékesebb brand. Felmerült, hogy napokon belül érkezik az új AirPods Pro, illetve szó esett, hogy vele együtt érkezik a 16 colos MacBook Pro egyaránt.

49102

A hét második felében láthattunk pár koncepcióképet az új MacBook Próról, valamint felmerült, hogy jobb antenna-kialakítást kap a második generációs iPhone SE. Végül, de nem utolsó sorban egy érdekes szabadalomról olvashattunk egy okosgyűrű kapcsán, ami után kiderült, mi mindenre alkalmas a mesterséges intelligencia, ha betegségekről van szó.

Ezek voltak a 2019-es év negyvenharmadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!