Csökkentek a Mac eladások 2019 harmadik negyedévében

HusztiD 2019.10.21. 09:55 Apple, Kiemelt hírek, Mac 0 db 113

macbbokair

Szeptember végével ért véget az idei év harmadik negyedéve, így ennek megfelelően várhatjuk a különféle elemzéseket, hogy hogyan teljesített az Apple. Legutóbb például a Gartner csapata vizsgálta meg, hogy milyenek voltak a PC piac eladásai, illetve hogyan szerepelt a kaliforniai vállalat.

Az első három gyártónak sikerült magasabb eladásokat elkönyvelnie az egy évvel ezelőtti teljesítményéhez képest. Az első a Lenovo, kik 5,8 százalékot javítottak, hiszen az elmúlt három hónapban 16,8 millió PC-t sikerült elpasszolniuk. Második helyen található a HP, kik szintén nem panaszkodhatnak, ugyanis minimális 4,6 százalékkal növelték eladásaikat, amivel 15,26 millió masinát adtak el.

A harmadik helyen lévő Dell szintén javított, s több, mint 11,3 millió PC-t passzoltak el. A dobogós helyezésről lemaradó Apple-nél csökkenés tapasztalható, melynek mértéke 3,7 százalék. A tavalyi év harmadik negyedévében 5,29 millió Mac-et sikerült leszállítaniuk, de most, egy évvel később 5,1 millióra csökkentek ezen számok.

gartner_3Q19_global-800x299

Végül a negyedik helyen lévő Acer 3,3 százalékos növekedést ért el, míg az Asus és az egyéb kategória 4,4, valamint 9,3 százalékos csökkenést tudhat magának. Ha az összesítést nézzük, akkor a gyártóknak sikerült 1,1 százalékkal javítaniuk eladásaikat az előző év ugyanezen időszakához képest.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!