Ezekkel az újdonságokkal érkezik az iPhone XI; iszonyatosan drága lesz az új MacBook Pro – mi történt a héten?

HusztiD 2019.07.27. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 566

Újabb izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött, így szokás szerint összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

iPhne-X-teaser-camera-002

Az Apple kiadta az iOS 12.4-et, watchOS 5.3-at és a HomePod 12.4-et

Hétfő este folyamán új szoftverfrissítést, név szerint az iOS 12.4-et, watchOS 5.3-at és a HomePod 12.4-et tette elérhetővé az Apple. Kisebb hibajavításról beszélhetünk csupán, mely leginkább azokat érinti, kik egy iPhone 8 Plusszal rendelkeznek, de ettől függetlenül érdemes minden iPhone felhasználónak felraknia az új szoftvert.

ios-12-hero

Bővebben itt.

Íme az iPhone XI újdonságai: új Taptic Engine és Smart Frame

Immáron másfél hónapra vagyunk, mire az Apple vezetői bemutatják az idei évi csúcsmodelleket, az iPhone XI palettát. A 9to5Mac csapata viszont olyan újabb információk birtokába jutott, melyekről eddig még nem olvashattunk.

iphone-xi-render-macrumors

Bővebben itt.

Az iPhone Xr az abszolút bestseller az iPhone XI megjelenése előtt

Június végével eltelt egy újabb negyedév, így ennek megfelelően készítette el legújabb kimutatását a CIRP, hogy milyenek voltak az Apple eladásai az elmúlt három hónapban. Talán nem meglepetés, hogy továbbra is az iPhone Xr volt a legnépszerűbb, azonban nem gyengén aratott az almások tavalyi modellje.

maxresdefault

Bővebben itt.

Piszok drága lesz a 16 colos MacBook Pro

Az Apple nem olyan rég frissítette a MacBook Air és Pro vonalat, azonban van még némi meglepetésük a számunkra. Régóta olvashatunk különféle pletykákat a még be nem jelentett 16 colos MacBook Próról, melyről ezúttal az Economic Daily News közölt le újabb információkat.

16-inch-MBP-Solo

Bővebben itt.

Ezek voltak a 2019-es iPhone Photography Awards legjobb fotói

Immáron 12 éve annak, hogy évről évre kihirdetik a legjobb iPhone-nal készített képeket. Az iPhone Photography Awards-on idén több ezer nevezés érkezett 140 különböző országból, s az abszolút nyertes mellett az első három helyezett képeit is megosztották a nagyközönséggel.

iphone-photography-awards-2019-yuliya-ibraeva cover

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy egy izraeli cég állítása alapján képes minden iOS és Android készüléket feltörni, beleértve még az iCloud-ot is, majd jött a hír, hogy lassan Európába is betörnek az Indiában készült iPhone modellek. Egyes felvetések alapján következő évben érkezhet a SiriOS, majd kiderült, hogy az iPad Próbol ismert ProMotion kijelzőt is megkaphatják a következő évi iPhone modellek.

2020-iphones-pro-motion

A hét második felében megtudhattuk, hogy a Huawei számára az Apple a példakép, majd felröppent egy pletyka, hogy a hatodik generációs Apple Watch modellek immáron microLED kijelzővel lehetnek felszerelve. Végül az Apple Indiában is megszüntette az olcsóbb iPhone modellek árusítását, ami után megtudtuk, hogy 75 millió iPhone XI-el számol az idei évre az Apple.

Ezek voltak a 2019-es év harmincadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!