Piszok drága lesz a 16 colos MacBook Pro

HusztiD 2019.07.25. 15:55 Kiemelt hírek, Mac, Pletykák 1 db 524

16-inch-MBP-Solo

Az Apple nem olyan rég frissítette a MacBook Air és Pro vonalat, azonban van még némi meglepetésük a számunkra. Régóta olvashatunk különféle pletykákat a még be nem jelentett 16 colos MacBook Próról, melyről ezúttal az Economic Daily News közölt le újabb információkat.

A beszámoló alapján az új laptop kicsivel nagyobb felbontású kijelzőt kap, mint a jelenleg piacon lévő 15 colos társa. Elviekben egy 3 072 x 1 920-as felbontású LCD panelt kap a laptop. Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy megtartja-e a 15 colos modelleket az Apple, de erre feltehetően igen a válasz.

Ami nagyon érdekes, hogy maga a laptop 3 ezer dollártól fog indulni, ami 880 ezer forintos árnak felel meg, amire még természetesen rájön a mi 27 százalékos áfánk. Elviekben az almások teljesen a professzionális felhasználókat célozzák meg, hiszen teljesítményben egy iMac és iMac Pro közötti űrt szeretnének betölteni, kik egy hordozható erőműre vágynak.

Ne feledjük, hogy ezek egyelőre csak pletykák. Elviekben az Apple idén ősszel, talán október folyamán mutatja be az új MacBook Prót, így hivatalosan csak akkor derülnek ki a dolgok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. janika61 - 2019.07.27. 03:04

    Ha az Apple még drágit,meglepődik majd,nem kicsit!!

Szólj hozzá Te is!