Jövőre már Sirinek is dedikált operációs rendszere lesz

HusztiD 2019.07.22. 15:55 Siri 2 hozzászólás 452

Apple-Siri-iPhone

A Mangrove Capital Partners nem olyan rég kiadta a Voice Tech Report 2019-et, melyben egy nagyon érdekes dologról számoltak be. Az elemzőcsapat úgy hiszi, hogy az Apple a következő év folyamán, egészen pontosan a WWDC ’20 konferencia berkein belül mutatja be a SiriOS-t.

A csapat szerint az almások régóta próbálnak betörni Sirivel, de eddig nem igazán arattak nagy sikert, így úgy hiszik, hogy a következő évi fejlesztői konferencián tovább bővítik az ökoszisztémát, s bemutatják a SiriOS-t. Ugyan sok mindent nem osztottak meg az elképzelésükről, azonban ez által elérhető lenne a fejlesztők számára Siri, amelyet sokkal jobban be tudnának építeni saját alkalmazásaikba. Ergo sokkal több programot támogathat majd a virtuális asszisztens.

Az elemzők szerint az Apple-nek nem olyan rég sikerült felvásárolniuk a Silk Labs startup-ot, kik nagy segítségre lesznek a SiriOS megalkotásában.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak elemzői jóslatok, s hogy valóban így lesz-e, azt leghamarabb csak a következő év júniusában tudhatjuk meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Kovács Levente - 2019.07.24. 17:18

    Tisztelettem!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy a síri be nem-e lehetne magyar nyel is nagyon hasznos a síri de nagyon jó lenne ha magyar nyelvű lenne

    • HusztiD - 2019.07.24. 21:24

      Sajnos egyelőre nincs arról szó, hogy megtanulna magyarul is. :(

Szólj hozzá Te is!