Sokkal kreatívabbak a dolgozók, ha Mac-re váltanak

HusztiD 2019.07.04. 11:56 Mac 0 db 155

macbookprodesign-800x470

A Jamf jóvoltából készült egy új felmérés, melyben arra keresték a választ, hogy mennyire szeretik a Mac-eket a vállalati szféra dolgozói. Magában a kérdezz-felelekben összesen 1 285 kis, közép és nagyvállalatban dolgozó munkatárs vett részt, s megdöbbentően érdekes eredmények születtek az Apple javára.

Amikor arra irányulóan érkezett a kérdés, hogy milyen javulásokat tapasztaltak Mac-en, Windowst futtató gépekről váltva, akkor a válaszadók 97 százalékban nyilatkozták, hogy sokkal produktívabb, 95 százalékban hogy kreatívabbak,94 százalékban hogy hatékonyabbak illetve 91 százalékban együttműködőbbek. Mondhatjuk hogy az alább felsorolt tulajdonságoknál szinte mindenki igennel szavazott, azért lettek ilyen magasak az arányok, ami még így is nagyon megdöbbentő.

További érdekesség, amiben a válaszadók 79 százaléka értett egyet, hogy Mac-en sokkal hatékonyabban tudják végezni az adott munkájukat, legyen szó akár egy HR-es, marketinges, számteches vagy egy mérnök bármilyen feladatairól. Az első 12 hónap alatt a megkérdezettek 70 százaléka tapasztalt hibát maximum kétszer a Mac-kel. Ezek 50 százalékában valamilyen hálózati, WiFi probléma merült fel, újabb 35 százalékban az alkalmazások nem működtek megfelelően, míg kisebb arányban, de előfordult, hogy a bejelentkezéssel, hitelesítéssel voltak problémák.

Nálatok mi a helyzet? A munkahelyeiteken lehetőség van választani, vagy kizárólag a Windows-os gépeket részesítik előnyben

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!