Megtévesztő és egyben saját Memoji alternatívával támad a Xiaomi

HusztiD 2019.07.04. 13:55 Egyéb 0 db 229

dims-4

Amikor az Apple bemutatta az iPhone X-et 2017. őszén, azzal együtt debütált az Emoji. Egy évvel később az almások továbbgondolták a koncepciót, s bemutatták a Memojit, így minden TrueDepth kamerarendszerrel szerelt iPhone-nal rendelkező felhasználó készíthet saját, személyre szabott Memojit.

Úgy tűnik, hogy a másolási politikájáról híres Xiaomi megirigyelte mindezt az Apple-től, így ők is egy hasonló koncepcióval támadnak, ugyanis nem olyan rég bemutatták a CC9 okostelefont, melyben debütált a Mimoji. Mondanunk sem kell, hogy szinte ugyanarra a koncepcióra hajaznak a kínaiak, hiszen minden apróbb részletet beállíthatunk, mint a Memoji esetében, s ha megnézzük a képet, akkor láthatjuk, hogy annyira hatalmas eltérés nem igazán van a Xiaomi megoldása között.

Lényegében mondhatjuk, hogy a Xiaomi azok számára is elhozza a Memoji élményt, kik nem rendelkeznek egy TrueDepth kamerarendszerrel szerelt iPhone-nal, de helyette van egy CC9 okostelefonjuk, melyben egyébként egy 32 megapixeles előlapi kamera kapott helyet.

Érdemes megjegyezni, hogy korábban a Samsung is bemutatott egy hasonló megoldást AR Emoji néven, azonban ott nem hajaztak ennyire az almások által bemutatott Memojira.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!