Mélyzuhanásban az Apple; feltörhető az iOS 12? – mi történt a héten?

HusztiD 2018.12.01. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 223

Immáron hivatalosan is kezdetét vette december, azonban az elmúlt napok folyamán sem unatkozhattunk, ugyanis számos érdekes hírünk és történés volt, melyeket egy csokorba szedtünk.

maxresdefault

Új eljárással feltörhető az iOS 12?

A DriveSavers nem olyan rég egy nagyon érdekes bejelentést tett, hiszen egy olyan új szolgáltatást indítottak el, mellyel állításaik alapján képesek az Apple iOS rendszereit feltörni. Természetesen nem csak az almások rendszereit, hanem az olyan szoftverekhez is hirdetik magukat, mint az Android, Windows és BlackBerry.

8-passcode-tips-for-keeping-hackers-law-enforcement-out-of-your-iphone-for-good-990x464

Bővebben itt.

Kis időre, de visszaszerezte rég elvesztett trónját a Microsoft

Az Apple és a Microsoft ős-riválisai egymásnak, kezdetek óta megy a versengés a két vállalat között. A Microsoft korábban hatalmas népszerűségre tett szert, s hosszas éveken át vezette a csatát, azonban az Apple 2010 derekán megelőzte a redmondiakat, ugyanis az első iPhone modellek sikere után az almások értéke ekkor kezdett el látványosan megindulni az egekbe.

microsoftapple

Bővebben itt.

Ki nem találnád, de Kínában pont a legszegényebbek vásárolnak iPhone-t

A South China Morning Post egy nagyon érdekes dologról számot be, hiszen a különféle statisztikákkal foglalatoskodó MobData egy új felméréssel állt elő. Többek között megtudhattuk, hogy a kínaiak között mely korosztályban, melyik gyártó a legnépszerűbb.

iPhone-in-China

Bővebben itt.

Már az Apple egyik fő beszállítója, a TSMC is érzi a csökkenő iPhone eladásokat?

A TSMC-ről minden Apple rajongó olvashatott, ugyanis jól tudjuk, ők gyártják le az almások részére immáron több éve az A szériás chipeket. Eddig szárnyalt a biznisz a tajvani vállalatnak, ugyanis évről évre nagyobb berendeléseket teljesítettek, most azonban csökkenésre számíthatnak.

apple-a12-bionic-header-wccftech.com_-2060x1163

Bővebben itt.

Súlyos milliókra perli saját nagykövetét a Samsung, mert iPhone X-et használt

A mai világban egyáltalán nem szokatlan, ha egy nagyvállalat különféle hírességeket pénzel annak érdekében, hogy a saját termékeiket népszerűsítsék. Az Androidos gyártók körében egyre elterjedtebb, hogy egy egy nagyobb sztárt kérnek fel arra, hogy promotálják termékeiket. Az egyik legjobb példa erre a Wonder Womant alakító Gal Gadot, ki nagy erőszeretettel reklámozza a Huawei okostelefonjait – s közben ő maga is egy iPhone-ról írja a Twitter posztjait.

28224-43527-samsung-influencer-hides-iphone-l

Bővebben itt.

További érdekességek

 A hét elején beszámoltunk, hogy mekkora forgalmat produkáltak az amerikai felhasználók hálaadáskor, majd ezt követően az iDoki akiójától is leesett az állunk. A napokban pletykaszinten felmerült, hogy olcsóbb lehet az iPhone Xr, azonban japánban már 100 dollárral csökkent az ára, majd a több hetes csökkenés után végre jött egy kis növekedés a FAANG vállalatai számára.

607490-2018-iphone-xr-iphone-xs-iphone-xs-max

A hét második felében kiderült, hogy egy újabb EU-s országgal bővült az Apple Pay támogatottsága, majd beszámoltunk, hogy az Apple mostantól nem írja alá az iOS 12.0.1-es rendszereket. Végül jött a jó hír, mely szerint a watchOS 5.1.2-ben debütál az EKG mérési funkció, majd egy újabb hangulatos videót láthattunk az Elvis hasonmásokról.

Ezek voltak a negyvennyolcadik hét legérdekesebb hírei és egyben történései. Most már kezdetét vette a 2018-as év utolsó hónapja, így feltehetően az elkövetkezendő hetekben kevesebb érdekesség lesz, viszont lassan egyre több pletykát olvashatunk majd arról, hogy milyen lesz a következő évi iPhone modell.

Jó pihenést mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!