Súlyos milliókra perli saját nagykövetét a Samsung, mert iPhone X-et használt

HusztiD 2018.11.27. 17:55 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 1 776

28224-43527-samsung-influencer-hides-iphone-l

A mai világban egyáltalán nem szokatlan, ha egy nagyvállalat különféle hírességeket pénzel annak érdekében, hogy a saját termékeiket népszerűsítsék. Az Androidos gyártók körében egyre elterjedtebb, hogy egy egy nagyobb sztárt kérnek fel arra, hogy promotálják termékeiket. Az egyik legjobb példa erre a Wonder Womant alakító Gal Gadot, ki nagy erőszeretettel reklámozza a Huawei okostelefonjait – s közben ő maga is egy iPhone-ról írja a Twitter posztjait.

Úgy tűnik, hogy a Samsung egyáltalán nem tűri a konkurenciát, hiszen 1,6 millió dollárra, vagyis közel félmilliárd forintra perelte be az egyik orosz nagykövetüket, Ksenia Sobchaket. A hölgy neve első blikkre nem mondhat sokat, azonban ő volt a választásokkor Putyin egyik kihívója, s mellette egy reality televíziós műsort is vezet. Hogy pontosan mennyivel szponzorálta eddig a Dél-koreai cég a Kseniát, az egyelőre nem tudott.

A Samsung akkor bukott ki, mikor Ksenia élő adásban egy iPhone X-et használt, s azt felületes módon, egy papírral próbálta meg eltakarni. Sajnos annyira rossz volt az álca, hogy a műsor nézői számára is egyből feltűnt, hogy Ksenia bizony nem egy Samsung készüléket nyomkod, hanem az Apple korábbi csúcsmodelljét.

Nyilván a gyártóknak is el kell fogadniuk azt a tényt, hogy bizonyos dolgokat nem lehet csak úgy megvásárolni. Ha valakinek jobban bejön az iOS, mint az Android, akkor a saját szíve joga, hogy azt használjon, amit szeretne. Az már viszont egy másik dolog, hogy nem kellene ennyire amatőr hibákba beleesni élő adásban, ahogyan azt Ksenia is tette.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.11.27. 21:16

    Pár híresség belefutott már ebbe a bakfaszkodásba…. Tök jogosan perel vissza bármelyik mobilos cég,ha kiderül az ilyen turpiszság mert debil az illető és lebukik.

Szólj hozzá Te is!