Minden kiszivárgott az új iPhone modellekről; szeptember 12-én lesz az iPhone event – mi történt a héten?

HusztiD 2018.09.01. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 899

Véget ért augusztus, a diákok számára hamarosan kezdődik a suli, az Apple pedig bejelentette az iPhone event pontos dátumát. Ezen a héten sem unatkoztunk, így ismételten egy csokorba szedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és történéseit.

IPHONE-XS

 

Vége a várakozásnak: szeptember 12-én mutatja be új iPhone és Apple Watch modelljeit az Apple

Eddig pletyka szinten merült csak fel, de tegnap este óta hivatalos, hogy az almások szeptember 12-én tartják meg az idei év legjobban várt eseményét. Az Apple hivatalosan kiküldte az egyelőre nem sokat sejtető meghívóit, melyből kiderült, hogy az iPhone eventre szerdán kerül sor a főhadiszálláson belül, a Steve Jobs előadóteremben a megszokott időben, ami idehaza este 7 órát jelent.

Apple-iPhone-event

 

Bővebben itt.

Szinte minden fontosabb infó kiszivárgott az új iPhone modellekről

Mondhatni, hogy már csak napokra vagyunk a 2018-as iPhone modellek bejelentésétől, ugyanis ha minden jól megy, akkor szeptember 12-én rendezi meg a következő médiaeseményt az Apple. Most, hogy nyakunkon az event, a Bloomberg újabb apró, ám érdekes információkat osztott meg a telefonokról.

BE864529-1DD0-413B-943C-C6764B435508-780x360

Bővebben itt.

Ming-Chi Kuo utolsó jóslatai a 2018-as iPhone event előtt

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo a 2018-as iPhone eventet megelőzően hallatott magáról, s minden lényeges információt megosztott azzal kapcsolatosan, hogy mit várhatunk az idei évi modellektől. Viszonylag nagy a rivaldafény veszi körül a még be nem jelentett telefonokat, hiszen az utóbbi hónapokban jóformán csak erről szóltak a pletykák.

1iphones

Bővebben itt.

Ezért váltanak iOS-re az Androidos felhasználók

A PC Mag csapata egy nagyon érdekes felméréssel állt elő, melyből megtudhattuk, hogy miért váltanak iOS-re az Androidos felhasználók, illetve ugyanennek a fordítottját egyaránt. A legújabb adatok alapján összesen 2 500 amerikai felhasználó vett részt a kutatásban, s viszonylag meglepő dolgokra derült fény.

iphone-8-iphone-8-plus-iphone-x-image-001

Bővebben itt.

Apple helyett a Samsungra jelenti a legnagyobb veszélyt a Huawei

Ahogyan megszokhattuk, a Gartner csapata folyamatosan jelentkezik különféle felmérésekkel. Kicsit megcsúsztak a mostanival, ugyanis az elmúlt napok folyamán adták ki legújabb kutatásukat, hogy hogyan teljesítettek az okostelefon-gyártók a 2018-es év második negyedévében.

huaweip20iphonex-800x565

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején ismételten olvashattunk India és az Apple kapcsolatáról, ugyanis az ázsiai ország továbbra sem adja be derekát a kaliforniaiak számára. Ezt követően felmerült, hogy költséghatékonyság miatt lecseréli tajvani beszállítóit a vállalat, majd Tim beszélt arról, hogy mennyire felszabadító érzés volt Steve Jobs mellett dolgozni. Ismételten láthattunk jeleket, hogy új csatlakozót kapnak a 2018-as iPad Pro modellek, valamint jött a hír, hogy kinyírja a 3D Touch funkciót az Apple.

iPhone-6s-3D-Touch

A hét második felében láthattunk egy remek MacBook Pro koncepciót, mely egy gigantikus Touch Bar-t kapott, majd megtudtuk azt is, hogy mekkora bestia lesz az új iPhone modellekben helyt kapó A12-es chip. Sajnos jött egy újabb rossz hír, mely szerint csupán jövőre érkezik az AirPower és az AirPods 2, valamint a hét végére kiszivárogtak az iPhone Xs-ről és az Apple Watch 4-ről a hivatalos promóképek.

Ezek voltak a 2018-as év harmincnyolcadik hetének legérdekesebb történései. Immáron szeptember is kezdetét vette, s másfél hét múlva hivatalosan is kiderül, hogy milyenek lesznek az Apple legújabb termékei.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!