Újabb bizonyíték, hogy egy teljesen új csatlakozót kap az iPad Pro?

HusztiD 2018.08.28. 15:55 iPad, Pletykák 0 db 204

ipad-pro-2018-case-2-800x600

Hetekkel ezelőtt jött az első olyan hír arról, hogy egy teljesen új csatlakozót kapnak az új iPad Pro modellek. Lényegében ezt egy CAD-es kép által erősítette meg az akkori pletykaforrás, melyre a tech társadalom eléggé kétesen nézett. Most viszont a Slashleaks osztott meg egy képet az új iPad Pro állítólagos tokjáról, melyet belsős információk alapján gyártottak le.

Ha alaposan megnézzük a képet, akkor nem csak a felső kamerakivágás lehet érdekes, hanem a tablet alsó részén a kivágás. A korábbi beszámolóból nem derült ki, hogy mi célt szolgál majd az új csatlakozó, s most is nagyon szűkszavú volt a forrás. A feltevések szerint lehet, hogy egy olyan új portot vezet be az Apple, ami által könnyedén csatlakoztathatunk egy billentyűzetet a tablethez.

ipad-pro-2018

Ha ez utóbbi valóban igaz lesz, akkor felmerül a kérdés, hogy mi lesz a Smart Connector sorsa, melyet pont pár éve vezetett be az Apple annak érdekében, hogy különféle kiegészítőket csatlakoztassunk a tablethez. Ha alaposan megnézzük a felső képet, akkor azon látható, hogy még mindig ott a kivágás a Smart Connector részére, így ebből kiindulva tényleg érdekes, hogy mit szeretne az új porttal az Apple – már amennyiben valóban lesz benne.

A mostani szivárgást is érdemes kellő óvatossággal kezelni, ugyanis semmi sem támasztja alá a kép valódiságát. Hogy kap-e új csatlakozót az iPad Pro család, azt feltehetően csak októberben fogjuk megtudni, ugyanis ekkora várható egy újabb médiaesemény az Apple-től, ahol az új tabletek mellett új Mac-eket egyaránt bemutathatnak.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!