Legkésőbb szeptember 12-én mutatják be az új iPhone modelleket

HusztiD 2018.08.02. 13:55 iPhone 0 db 683

iPhone-X-vs-iPhone-X-plus-concept-01-1280x720

Megszokhattuk az elmúlt évek folyamán, hogy az Apple minden év szeptemberének első felében mutatja be az aktuális iPhone modelleket. A várakozásoknak megfelelően ezúttal is így lehet, illetve a CNET egyik munkatársa, Lynn La azt is elárulta, hogy szerinte melyik dátum a legvalószínűbb minderre.

A szakértő szerint az Apple az elmúlt hat év folyamán mindig egy keddi, vagy szerdai napon mutatta be az aktuális csúcsmodelljeit. Ezen felül sosem kellett két hétnél többet várni, vagyis magyarán mondva mindig szeptember első, vagy második hetében került megrendezésre az esemény. Ebből kiindulva az elemző négy lehetséges dátumot vetett fel az eseményre: szeptember 4, 5, 11 és 12.

Lynn megjegyezte, hogy az amerikaiak szeptember 3-án tartják a munka napját, vagyis a Labor Day-t, így szerinte sokkal esélyesebb, hogy az ezt követő héten ejti meg az iPhone eventet az Apple. Ebből kiindulva csak két dátum marad, így ha minden jól megy, akkor legkésőbb szeptember 12-én mutatkoznak be az új telefonok.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!