Saját bankszolgáltatásba kezd a Facebook?

HusztiD 2018.08.17. 12:40 Egyéb 1 db 75

facebook-money-revenue-dollars2-ss-1920

A Wall Street Journal nem olyan rég arról számolt be, hogy a Facebook tárgyalásokat folytat olyan amerikai pénzintézetekkel, mint a JP Morgan Chase, Wells Fargo, Citi és a Bancorp. A meg nem nevezett informátorok által kiderült, hogy a közösségi oldal egy új szolgáltatást indítana parterei által, amivel belépnének a bankok világába.

Lényegében mondhatjuk, hogy a Facebook a közösségi hálóra hozná el a bankolási szolgáltatásokat, de feltehetően lennének egyéb egyedi szolgáltatásai a közösségi oldalnak, de erről több infó nem szivárgott ki. A pletyka természetesen eljutott a Facebook főhadiszállására egyaránt, ahol a vállalat egyik szóvivője, Elisabeth Diana burkoltan, de mindent cáfolt.

A hivatalos közlemény szerint a WSJ információi nem egészen pontosak, hiszen ilyen tárgyalásokat nem folytatnak. Ugyanakkor azt megerősítette, hogy a Facebook különféle pénzintézetekkel is szokott időközönként tárgyalni a Facebook Messenger szolgáltatása kapcsán, de konkrétabb infókat nem fejtett ki. Lényegében mondhatjuk, hogy a közlemény megerősítette és egyben megcáfolta az állítottakat.

Nyilván ha igazak a mostani hírek, akkor a közeljövőben úgyis bejelenti a Facebook, hogy min mesterkedik. Addig pedig legyünk türelemmel, s várjuk ki a végét.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2018.08.17. 12:45

    Na akkor nesze semmi fogd meg jól …

Szólj hozzá Te is!