Végre a felhasználók is profitálhatnak a Facebook által

HusztiD 2018.06.29. 14:55 Egyéb 1 db 134

7AAB06AA-0ECF-4FCD-BE89-F6B7EB3AC3C4-780x428

Pont a napokban számoltunk be arról, hogy miként teszi tönkre Messenger szolgáltatását a Facebook, most azonban ennél egy sokkal jobb dologról kell hírt adnunk. A hivatalos információk szerint a Facebook, vagyis inkább a felhasználók ezentúl fizethetnek bizonyos tartalmakért, ha elégedettek azokkal.

A projekt egyelőre pilot jellegű, s csak néhány felhasználónál érhető el – ha sikeres lesz, akkor idővel világszinten bemutatkozik a funkció. Lényege, hogy van egy Facebook csoportod, ahol te vagy az admin, akkor a tagok havi szinten 4,99 – 29,99 dollárt fizethetnek számodra a megfelelő tartalomgyártásért. Természetesen itt a Facebook célja, hogy minél több minőségi tartalom legyen, így ha mi elismerjük a felhasználó munkásságát, akkor a megadott pénzösszeget utalhatjuk el részére.

Mondhatjuk, hogy a kemény munka meghozhatja az árát a tartalomgyártóknak, hiszen ha valaki munkásságát elismerik és tisztelik, akkor bizony szép summa folyhat be havi szinten a számlájára. Arról sajnos egyelőre nem tudni, hogy meddig tart a pilot időszak, illetve pontosan arról sem, hogy hány felhasználó érintett a tesztelési időszakban.

Ti örülnétek, ha valóban bevezetésre kerülne egy hasonló dolog?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Attila - 2018.07.02. 10:00

    Megy ez az app is a kukába!

Szólj hozzá Te is!