Ilyen lehet a 2018-as iPad Pro? (koncepcióképek)

HusztiD 2018.06.29. 17:25 iPad 0 db 315

pabesio-ipad-pro-concept

Álvaro Pabesio nevű dizájnernek köszönhetően elkészültek a legújabb koncepcióképek arról, hogy milyen lehet az őszre várt iPad Pro frissítés. A tablet természetesen minden fontosabb funkciót megkapott a legújabb elképzelésben, melyek a tavaly megjelent iPhone X-ben is bemutatásra kerültek.

Az első szembetűnő dolog, hogy a tablet jóformán széltől szélig terjedő, lekerekített kijelzőt kapott. Ha alaposan megfigyeljük a képeket, akkor láthatjuk, hogy az előlapon nincs semmilyen kamerakivágás, ugyanis a TrueDepth rendszer pont a felső kávában található meg. A tablet mérete fizikálisan megegyezik a tavalyi, 10,5 colos modellével, azonban a csökkentett kávának köszönhetően a legújabb elképzelés alapján 11,9 col kijelzőméretet lehetne belőle kihozni.

ipad-pro-concept-pabesio-3

Mivel egy professzionális masináról beszélünk, így itt is bemutatkozna a hátlapi dupla kamerás kialakítás, mely tökéletes lenne az újabb AR alkalmazásokhoz. Apropó, a második generációs Face ID által a készülék immáron 4 különböző arcot ismerne fel, s ráadásul megnövekedett távolság lenne az újdonsága, hiszen ezentúl messzebbről felismerné a készülék az arcunkat.

iphone-app-continuity-ipad-pro-concept

A koncepcióhoz bővebb képeket és infókat itt találhattok.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!