Új reklámszolgáltatás bevezetésével teszi végleg tönkre Messenger szolgáltatását a Facebook

HusztiD 2018.06.20. 13:55 Egyéb 2 hozzászólás 920

icmcppn9pqy5n821vvxt

Ha eddig azon gondolkodtál volna, hogy más platformra válts a Facebook Messenger helyett, akkor itt lesz a lehető legjobb alkalom minderre. A legújabb hírek szerint a legnagyobb közösségi háló egy olyan új funkciót vezet be a csevegőszolgáltatásán belül, melynek köszönhetően teljesen elrontják a felhasználói élményeket.

A tegnapi nap folyamán a Facebook megerősítette, hogy reklámokkal árasztja el a szolgáltatást, méghozzá nem is akárhogyan, hiszen automatikus videólejátszások lesznek az alkalmazáson belül. Egyelőre néhány felhasználónál jelenik meg az újdonság, az elkövetkezendő hetek múlásával viszont folyamatosan elérhetővé válik egyre több embernél. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy hogyan működik az új reklámkampánya a szolgáltatónak, de reméljük, hogy a barátainkkal való beszélgetések közben nem kell kötelezően megnéznünk 10-30 másodperces videókat, akárcsak a freemium játékok esetében.

Aki eddig egy bizonyos löketre várt volna, hogy lecserélje a Messengert, annak talán most lesz a legjobb lépnie, ugyanis jelenleg a piacon számos olyan alternatív alkalmazás található meg, melyek teljes reklámmentességet kínálnak.

Mit szóltok a Facebook legutóbbi lépéséhez?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Imi - 2018.06.20. 16:06

    Szerencsére jailbreak-elt eszközöknél nem lesz ilyen probléma. Youtube videók elején, közben sincs semmilyen reklám egy tweak-nek köszönhetően, gondolom messengerre is lesz ilyen megoldás.. :)

  2. Joci - 2018.06.22. 17:35

    Még szerencse, hogy nem használok faszbukot :-) így ez engem nem érint szerencsére :-)

Szólj hozzá Te is!