Az LCD kijelzős iPhone X sikerében bízik leginkább az Apple?

HusztiD 2018.06.20. 11:56 iPhone 0 db 177

idropnews_2018-iphonexplus_5

Amikor az Apple tavaly ősszel bemutatta az ezer dolláros iPhone X-et, akkor felhasználók ezrei adtak negatív visszajelzést a termék túlárazása miatt. Ennek ellenére az Apple nem igazán lőtt mellé, hiszen az eddigi beszámolók alapján az első hónapokban igazi bestseller termék volt a piacon.

A Wall Street Journal az ellátási láncból származó információkra támaszkodik. Lényegében a mostani forrás szintén megerősíti azt, melyet pletykaszinten eddig is tudtunk: 2 darab OLED és egy darab LCD kijelzős telefonnal készülnek előállni a kaliforniaiak. Korábban az Apple 50-50 százalékban szerette volna eloszlatni a saját berendeléseit az LCD és az OLED kijelzős telefonok között, de jelenleg úgy tűnik, hogy inkább az LCD-s készüléket részesítik előnyben.

Arról sajnos nem szólnak a mostani hírek, hogy milyen arányban rendelhet be a készülékek közül az Apple, viszont arról igen, hogy a kaliforniaiak ezúttal a kedvezőbb árfekvésű LCD-s telefonra gyúrnak rá, hiszen az iránt mutatkozhat nagyobb kereslet.

Ha minden jól megy, akkor kevesebb, mint három hónap múlva mutatja be új telefonjait az Apple. Szerintetek tényleg a kedvezőbb árfekvésű, LCD-s modell lehet az új bestseller termék?

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!