Hogyan lopnak Apple termékeket a profik? Természetesen Mission Impossible stílusban

HusztiD 2018.06.20. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 288

tom-cruise

Mondhatjuk, hogy már megszokhattuk, hogy folyamatosan olvashatunk azzal kapcsolatosan híreket, hogy milyen értékben loptak el valamilyen boltból milliós tételekben Apple termékeket. Ezúttal viszont egy olyan új módszerről számolt be a WSB TV, melyet leginkább a Mission Impossible film egyik jól ismert jelentében láthattunk.

A beszámoló szerint a Georgia államon belül található Dunwoody-ban lévő Best Buy-ba törtek be legutóbb a rablók. A hírek alapján hagyományos betörésre utaló jelek nincsenek, hiszen az elkövetők Tom Cruise-t utánozva, a tetőn át ereszkedtek le és rabolták ki a bevásárlóközpontot. A dolog érdekessége, hogy az elkövetők csupán Apple termékekben utaztak, s abból is sikerült 100 ezer dollár, vagyis több, mint 27 millió forint értékben lopniuk.

A helyi rendőrség hivatalos közleménye szerint jelenleg még nem tudták beazonosítani a tolvajokat, de teljes gőzzel folytatják a kivizsgálást, s a biztonsági kamerák ellenőrzését, hogy mielőbb elkaphassák a tolvajokat.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!