Hamarosan újabb három országban lesz elérhető a HomePod

HusztiD 2018.05.07. 09:55 HomePod 0 db 221

applehomepod

Igazából erősen kérdés a helyzet, ha a HomePod-ról beszélünk. Mint tudjuk, az Apple tavaly nyáron, a WWDC ’17 konferencia berkein belül mutatta be az első okoshangszóróját, melyet aztán az idei év elején dobtak piacra. Január végén mindösszesen három helyen, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában vált elérhetővé a termék.

Azóta teltek a hónapok, de továbbra sem érkeztek arról információk, hogy mikor és hol jelenik meg legközelebb az okoshangszóró. Nem olyan régen azonban egy új támogatási dokumentációt töltött fel az Apple a HomePod-hoz kapcsolódóan, s az lényegében elárulta a következő országokat, ahol elérhető lesz a termék: Franciaország, Németország és Japán. Sajnos azt viszont nem tudni, hogy mikor adják ki a hangszórót, de feltehetően egy-két hétnél tovább nem kell várniuk az említett ország felhasználóinak.

Természetesen továbbra is kérdés, hogy hozzánk Magyarországra mikor érkezik, de erre jelenleg még talán az Apple sem tudja a választ. Mindenesetre mi reméljük, hogy a lehető leghamarabb nálunk egyaránt megjelenik a HomePod.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!