Gyors töltést támogató, 18W-s USB C adapter járhat a 2018-as iPhone modellekhez

HusztiD 2018.05.07. 11:56 Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 250

iPhone-X-4

Az idén szeptemberre várt új iPhone modelleknél fontos változás következhet be, ugyanis ha minden jól megy, akkor innentől kezdve immáron 18W-s USB C típusú adaptert mellékel hozzájuk az Apple. Mindezen információ a jól ismert kínai közösségi oldalra, a Weibóra került fel, így ebből kifolyólag érdemes kellő óvatossággal kezelni.

A legújabb szóbeszédek alapján az Apple egy teljesen új adaptert mellékel a telefonokhoz. Tudjuk jól, hogy a kaliforniaiak a kezdetektől fogva az 5W-os USB-A adaptert csomagolnak telefonjaikhoz, ami mindeddig teljesen jó volt, de az utóbbi évek folyamán egyre kevesebbnek bizonyul – főleg mióta bejöttek a gyors töltést támogató okostelefonok.

Számítások alapján egy 18W-os adapterrel nagyjából 30 perc alatt tölthetjük fel 0-ról 50 százalékos töltöttségre a telefont. Talán ez elsőre nem mond olyan sokat, de ha az alap 5W-os adaptert nézzük, akkor ott ennyi idő alatt mindösszesen 20 százalékra tornássza fel a töltöttséget. Ha lemaradtatok volna korábbi cikkünkről, hogy mely adapterrel milyen gyorsan tölthetünk, akkor most érdemes lesz bepótolnotok.

10w

Az Apple felhasználói egyébként már évek óta szeretnék, ha az almások végre egy nagyobb teljesítményű adaptert mellékelnének telefonjaikhoz, de eddig nem volt rá példa. Ha a konkurenseket nézzük, akkor ott szinte minden gyártó olyan adaptert csomagol a telefonja mellé, amely támogatja a technológiát.

Természetesen eddig mi is élhettünk a gyors töltéssel, azonban ehhez külön és persze drága pénzért kellett megvásárolni a nagyobb adaptereket. Reméljük, hogy a mostani hír végül nem lesz kacsa, s ténylegesen egy nagyobb adaptert csomagol hozzá az Apple, hiszen úgy volna illő – főleg ha az idei évi modellek is ennyire piszok drágák lesznek.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!