Az Apple hivatalosan kinyírta az AirPort termékeit

HusztiD 2018.04.27. 12:40 Apple, Egyéb 0 db 169

Web

Nem olyan régen jött a hivatalos hír, mely szerint a kaliforniai vállalat teljesen kaszálja az AirPort felhozatalát. Ide lényegében a vezeték nélküli routereket sorolhatjuk, mint az AirPort Express, AirPort Extreme és az AirPort Time Capsule, mely éveken át elérhető volt az Apple kínálatában.

A hivatalos információk szerint egyelőre még elérhető lesz néhány darab az Apple, illetve a viszonteladók kínálatában, de felhívták a figyelmet, hogy csupán a készlet erejéig. Ebből kifolyólag nem kizárt, hogy lesznek olyan APR-ek, ahol akcióval söpörhetik ki a készletet, így aki korábban szemezgetett volna valamelyik termékkel, annak most érdemes lesz résen lennie.

Egyébként 2016. novemberében, pletyka szinten felmerült a hír, mely alapján az Apple megszünteti a routerekért felelős csapatot. Ekkoriban a vállalat egyébként azt a közleményt adta ki, hogy az emberek szeretik az AirPort termékeket, s továbbra is árulni fogják. Úgy tűnik, hogy másfél év elteltével kénytelenek voltak kaszálni – feltehetően nem volt rá akkora kereslet, hogy megérje nekik fenntartani és fejleszteni.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!