Teljesen átalakulhat az Apple TV

HusztiD 2014.01.29. 12:41 Apple, Pletykák 1 db 714

Még egy hét sem telt el az előző beszámolónk óta, de már jönnek az újabb találgatások az Apple TV-t illetően. Kezdjük rögtön azzal, hogy az Apple már nagyban készülődik a Valentin napra, így megkezdődtek a leárazások. Ha eléggé szemfülesek vagyunk, akkor megfigyelhetjük, hogy ezúttal a Mac, iPhone, iPad és iPod mellett az Apple TV is szerepet kapott a Store oldalán. Többek között azért is érdekes ez, mivel az Apple TV ezidáig még nem kapott külön szekciót, mint a cég főbb termékei.

Azt már ugyan tudjuk az új TV-ről, hogy valószínűleg App Store támogatást kap, ám most újabb információkat tudhatunk meg. Elvileg már vannak olyan szerencsés emberek, akik tesztelik az új szerkezetet, így megosztottak pár nem hivatalos információt. A következő Apple TV AirPort Expressel fog érkezni, ami nem mást jelent, minthogy egy 802.11ac szabványú WiFi routerként is használhatjuk a készüléket. Ezen felül az ígéretek szerint a videók minősége és stabilitása is jobb lesz egy fokkal (valószínűleg a beépített router segítségének köszönhetően).

Valljuk be: nem lenne rossz, ha mindezekkel a szolgáltatásokkal, illetve integrációkkal bővítenék az új Apple TV-t, hisz egy tenyérnyi helyen elférne mindez. A kérdés már csak az, hogy ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor milyen lesz a termék árazása. Végül, de nem utolsó sorban, ahogyan Tim Cook is ígérte, a 2014-es év az új produktumok éve lesz, így nagy valószínűséggel az új Apple TV is részese lesz ennek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Karesz - 2014.01.29. 23:29

    Ez egy elég érdekes dolog! Az jutott eszembe ha megérkezik a televízió mint új termék a palettára nyílván tartalmaznia “KELL” az apple tv összes funkciójat! Nem teheti meg az apple azt hogy nem építí az egységet bele! Viszont ha azt az oldalát nézzük hogy barmilyen kis “tv”t hoz ki az apple biztos hogy annak azara minimum 2db 50” feletti tv árát fogja símán fedni! Vagyis akkor lesz létjogosultsága az apple tv nek , mert valahogy a már meglevő tv-ket apple ösíte i kell !! Kiváncsi lennék hogy mit cipőznek beke a kis dobozba! Én beletennék helyükbe egy bluray lejátszót! Ugyan olyan slim verziot mint amilyen az apple külső cd-dvd író egysége! Tuti jó cucc lenne slim router , aplle tv airdrop al, blu ray lejatszó!…. Bumm… Tuti mennék érte a boltba ..

Szólj hozzá Te is!