Állítólag: képeken az iPhone SE 2

HusztiD 2018.04.27. 10:25 iPhone 2 hozzászólás 675

iphone-se-2

Az elmúlt napok folyamán szót ejtettünk arról, hogy hamarosan érkezik a második generációs iPhone SE, mely elviekben üveg hátlapot kap. Ezúttal egy kínai közösségi oldalra kerültek feltöltésre az alábbi képek, s állítólag a tényleges iPhone SE 2-t láthatjuk rajta. Legalábbis nagyon ezt állítják, de természetesen kétes a kép hitelessége.

Amennyiben legálisak az alábbi fotók, akkor láthatjuk, hogy valóban üveg hátlapot kap az új telefon, ami arra enged következtetni, hogy az Apple végre a 4 colos telefonnál is elérhetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Sajnos több infó egyelőre nem szivárgott ki róla, de feltehetően az üveg hátlapon és a vezeték nélküli töltésen kívül nem lesznek érdekesebb újítások – mármint a dizájnra és új funkcióra értve.

iphonese2

Ne feledjük, hogy ezek csak egy kínai közösségi oldalra feltöltött képek, így ennek megfelelően érdemes kezelni. Hogy ilyen lesz-e az új telefon, vagy sem, azt egyelőre nem tudni. Amennyiben az elmúlt napok híresztelései helytállóak, akkor május folyamán érkezik, így nem kell sokat várnunk, hogy minderre fény derüljön.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki, illetve a megfelelő kiegészítőkről se feledkezz meg!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. bubo - 2018.04.27. 17:05

    Ezen bizony ott figyel a jack!

  2. Krisztián - 2018.05.04. 08:07

    A fotók legálisak, legfeljebb nem hitelesek. :)

Szólj hozzá Te is!