Ilyen lehet az iPhone X Plus; sok iPhone X klónt hozott a 2018-as MWC – mi történt a héten?

HusztiD 2018.03.03. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 449

A vártaknak megfelelően véget ért a 2018-as Mobile World Congress, ahol a konkurens gyártók bemutatták az iPhone X rivális csúcskészülékeiket, de ezen felül számos érdekes hírünk volt, melyek közül összeszedtük a legjobbakat.

39619745335_cf9bfc4e3d_b

 

Újabb infómorzsák a 2018-as iPhone modellekről

A jól ismert Mark Gurman, a Bloombergtől új információkat közölt le az idei évi csúcsmodellekről. Tavaly novemberben, mikor megjelent az iPhone X, akkor Ming-Chi Kuo osztotta meg elsőnek, hogy összesen három darab iPhone-t várhatunk az idei évre, azonban pár apróbb dolgon kívül nem igazán tudtunk meg többet a telefonokról.

38258383032_840b30b0ca_b

Bővebben itt.

Az iPhone X és a 8 rendelkezik jelenleg a legjobb kamerával

Napjainkban elérkeztünk oda, hogy a mai okostelefonok remek kamerákkal vannak felszerelve. Mi több, a gyártók nagy előszeretettel reklámozzák minden egyes évben az aktuális csúcsmodelljeiknél, hogy mennyit fejlődött a szenzor az előzőhöz képest. Az utóbbi időben pedig egyre inkább kezdenek elszaporodni a dupla kamerás megoldások, amelyekkel közel DSLR hatású képeket készíthetünk.

iphone-x-camera

Bővebben itt.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy S9

Előző hét legvégén a Samsung bemutatta a már jó ideje várt újoncát, a Galaxy S9-et. Ahogyan a korábbi pletykákból kiderült, a Dél-koreai vállalat leginkább a kamerára fektetett nagy hangsúlyt, de mellette természetesen sikerült egy Animoji alternatívával is előrukkolniuk, az úgynevezett AR Emojival.

samsung-galaxy-s9-2

Bővebben itt.

Még a régebbi iPhone-ok is megalázzák a Galaxy S9-et a sebességtesztek alapján

Még egy hete sincs, hogy a Samsung bejelentette a várt csúcsmodelljét, a Galaxy S9-et, azonban a benchmark tesztek alapján úgy tűnik, hogy még a régebbi iPhone modellek is megverik a Dél-koreaiak új üdvöskéjét. Természetesen érdemes mindenekelőtt megjegyezni, hogy az alábbi adatok a Geekbench 4 és a Speedometer 2.0-ra vonatkoznak. A Galaxy S9 megjelenését követően ajánlott lesz megnézni az első igazi teszteket és összehasonlító videókat, hiszen azok sokkal átfogóbbak lesznek, mint a mostaniak, valamint akár eltérő teljesítmények is tapasztalhatóak lesznek.

s9_m10_v3

Bővebben itt.

Olcsó iPhone X hasonmás telefont mutatott be az Asus

Tudjuk jól, hogy az elmúlt napok folyamán zajlott le a 2018-as Mobile World Congress, ahová számos gyártó vitte el újdonságát bemutatni. Az előző hét vége előtt pont összeszedtük, hogy mit várhatunk a rendezvénytől, hiszen várhatóan az iPhone X fogja uralni az eseményt úgy, hogy jelen sem lesz.

dxekbxoxcaizp2h-jpg-large

Bővebben itt.

További érdekességek

Nem mondhatjuk, hogy unatkoztunk a hét első felében, ugyanis egy rakás videóval látott el minket az Apple. Elsőnek megnézhettük a véleménymegosztó felvételeiket, ami után megtudtuk, hogy miért érdemes egy iPhone-ra váltani, nem utolsó sorban pedig újabb hasznos tippvideókat is láthattunk. iOS 11 alatt gyakori, hogy tévesen riaszt a beépített segélyhívó funkció, valamint most már egyre biztosabb az AirPower  töltőállomás márciusi megjelenése.

maxresdefault

A hét második felében megtudhattuk, hogy a OnePlus 6 lesz a következő iPhone X klón, majd remek koncepcióképeket kaptunk a jól ismert Martin Hejektől, aki egy elegáns iPhone X Pluszt álmodott meg. Természetesen a Samsung-nál tagadják, hogy ellopták volna az Apple Animoji ötletét. A hét végére pedig kiderült, saját, magas minőségű fej és fülhallgatókkal támadhat az Apple, valamint egy nagyon hasznos szabadalom is napvilágot látott a pulzusmérésre képes AirPods-ról.

Ezek jutottak a 2018-as év kilencedik hetére. Ahogyan láthatjuk, repül az idő, s immáron márciust írunk, így az Apple feltehetően hamarosan kiadja az újabb szoftverfrissítéseit az végfelhasználók számára, valamint ha lesz egy márciusi Apple event, akkor feltehetően azt is hamarosan bejelentik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!