Biometrikus szenzorokkal bővülhet az AirPods

HusztiD 2018.03.02. 14:55 Apple, Egyéb 1 db 223

airpods1

Az utóbbi napokbanbeszámoltunk arról, hogy milyen újdonságokkal érkezhet idén a második generációs AirPods. Úgy tűnik, hogy a későbbiek folyamán sokkal tovább bővítheti saját vezeték nélküli fülesének a funkcióit az Apple, ugyanis a legújabb napvilágot látott szabadalom alapján egészen hasznos egészségügyi funkciókat kaphat az új füles.

Gondoljunk csak bele, hogy futni megyünk, s a telefonunkon kívül csak az AirPods van velünk, de mégis képesek vagyunk a pulzusmérésre. Természetesen az Apple Watch tulajok számára ez egyáltalán nem újdonság, de aki nem rendelkezik az okosórával, annak bizony nagyon hasznos lesz, ha a fülhallgatója méri majd a pulzusát a sporttevékenysége közben. Az új szabadalom lényege, hogy a fülesekben egy új biometrikus szenzor kapna helyet, ami által a készülék képes lenne felmérni az aktuális aktivitási állapotunkat.

Természetesen sok potenciál rejlik a legújabb elképzelésben, de az biztos, hogy ha az Apple bemutatna egy pulzusmérésre képes AirPods-zot, akkor azzal bizony nagyot robbantanának. Mivel ez egy újabb szabadalom, így ne feledjük el, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a közeljövőben lesz is belőle valami, de mi ettől függetlenül csak reménykedni tudunk.

Vevők lennétek egy pulzus, vagy egyéb sporttevékenységet monitorizáló AirPods-ra?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Szekeres Zoltán - 2018.03.02. 17:33

    Jól hangzik

Szólj hozzá Te is!