Egyre biztosabb az AirPower márciusi megjelenése

HusztiD 2018.02.27. 13:55 Egyéb, Pletykák 0 db 217

AirPower

Az Apple előző év szeptemberében, az iPhone X és a nyolcas modellek bemutatóján ejtett szót a saját töltőpadjáról, az AirPower-ről. Ekkoriban annyit árultak el, hogy valamikor a következő év első felében dobják piacra, azóta pedig több pletykát olvashattunk arról, hogy valószínűleg márciusban érkezik.

Nem olyan régen szó volt erről, azonban most a japán Macotakara is beszámolt arról, hogy március folyamán megkezdődik az értékesítés. Sajnos arról nem esett szó, hogy a hónap melyik részében várható a termék, azonban remélhetően nem kell rá már nagyon sokat várni. Ha lesz márciusi iPad event, akkor ott biztosan elmondják az almás vezetők a pontos megjelenési dátumot.

Az AirPower különlegessége az lesz, hogy egyszerre tölthetünk rajta egy iPhone-t, egy Apple Watch-csot és majdan az AirPods-szot, mikor elérhető lesz a vezeték nélkül tölthető tokja. Pontos árazásról ezúttal sem szóltak hírek, de egy korábbi pletyka 199 dolláros árra hivatkozott, amit ha átszámítunk magyar forintba és még az áfát is belekalkuláljuk, akkor könnyen lehet, hogy cirka 60 ezer fölötti áron kerül idehaza kereskedelmi forgalomba. Ebből kiindulva minden lesz az AirPower, csak éppen olcsó nem.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!