Erősen véleménymegosztó iPhone X videókat tett közzé az Apple

HusztiD 2018.02.26. 13:55 Apple, Videók 3 hozzászólás 610

shot-on-iphone

Az Apple elég érdekes videókat rakott fel az Ausztrál YouTube csatornájukra a hétvége folyamán. Az utóbbi hetekben mindig kaptunk egy-egy remek reklámot az almásoktól, azonban a legutóbbi videók megoszlatják majd a nézőket, ugyanis egy eléggé elnyomott témát ölel fel, melyet a legtöbben elleneznek.

Aki kicsit jártasabb az Apple háza-táján, az tudhatja, hogy a vállalat támogatja az LGBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű) beállítottságú embereket. Ők egyike azon nagyvállalatoknak, ahol minden embert egyenlőként kezelnek, így most olyan videókat raktak fel a csatornájukra, melyben magyarosan fogalmazva az azonos neműek egyik legboldogabb pillanatát, az eskütételt láthatjuk. A legelső videó egyperces, míg a maradék három csupán egy-egy 15 másodperces szeletet emel ki. Természetesen a legújabb felvételek az úgynevezett Shot on iPhone X sorozatot berkein belül készültek, de biztosan ezek lesznek azok, melyek leginkább megoszlatják az emberek véleményét.

Mivel az Apple egy eléggé érzékeny témát érint új videóival, ezért megkérünk minden kedves olvasónkat, hogy legyünk tekintettel más emberekre is. Nem szeretnénk, ha e téma miatt kisebb fajta vita, vagy szitkozódás alakulna ki a kommentekben. Köszönjük.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Tom - 2018.02.26. 14:13

    Szép

  2. Xy - 2018.02.26. 20:35

    Akkor is evolúciós zsákutca.

  3. Jabaand - 2018.02.26. 21:28

    Helyesen: “megosztja, megosztják”, nem “megoszlatja, megoszlatják”

Szólj hozzá Te is!