Újabb infómorzsák a 2018-as iPhone modellekről

HusztiD 2018.02.27. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 949

38258383032_840b30b0ca_b

A jól ismert Mark Gurman, a Bloombergtől új információkat közölt le az idei évi csúcsmodellekről. Tavaly novemberben, mikor megjelent az iPhone X, akkor Ming-Chi Kuo osztotta meg elsőnek, hogy összesen három darab iPhone-t várhatunk az idei évre, azonban pár apróbb dolgon kívül nem igazán tudtunk meg többet a telefonokról.

A legújabb beszámoló szerint az Apple házon belül D33-ként hivatkozik a phablet kategóriába sorolható, 6,5 colos iPhone X Pluszról. Ugyan messze még a megjelenés, de az Apple több olyan prototípust tesztel, ahol 1242 x 2688-as a telefon felbontása. Ha a pixelsűrűséget nézzük, akkor ez hasonló, mint a 2017 végén megjelent iPhone X-é, ahol 458 a PPI mértéke.

Ezen felül visszaköszönhet az arany szín a 2018-as felhozatalnál. Tudjuk jól, hogy az Apple elsőnek az iPhone 5s-nél vezette be az arany színt, melyet azóta nagy előszeretettel használtak. Ennek ellenére az iPhone X csupán ezüst és asztroszürke kivitelben elérhető, azonban Gurman szerint idén újra visszaköszön az arany a csúcsmodelleknél is. Elviekben az iPhone X esetében gyártási nehézségek miatt nem vezette be az Apple az arany opciót.

Természetesen messze még az idei modellek bejelentése és egyben megjelenése, azonban ahogy közeledünk szeptember felé, úgy kapunk róluk egyre több infót. Nyilván az Apple addig több prototípust fog próbálgatni, így lassacskán mi is egyre több szivárgást és infómorzsákat kaphatunk.

Ti mit vártok leginkább a 2018-as iPhone felhozataltól?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!