Hamarosan érkezik az első komolyabb iPhone X klón

HusztiD 2018.01.10. 15:55 Egyéb 4 db 369

insertpic_6c69

Mielőtt az Apple bemutatta volna az iPhone X-et, azt megelőzően hónapokkal kaphatóak voltak az olcsóbb klón telefonok. Most, hogy egy jó ideje piacon van már az almások csúcskészüléke, a kínai Oukitel úgy gondolta, hogy az iPhone X körüli felhajtást meglovagolva ők is bemutatnak egy hasonló okostelefont a jobb eladások reményében.

Az Oukitel U18 nem egy egyszerű iPhone X klón, hiszen csupán az előlapi kamerakivágása miatt hajaz leginkább az almások csúcskészülékére. A hátlapon szintén dupla kamerás kialakítás kapott helyet, ami alatt egy ujjlenyomat olvasó is megtalálható. Magáról a specifikációkról egyelőre nem sokat tudni, csupán annyit, hogy 64 GB-os kiadásban lesz elérhető, 4 GB RAM-mal lesz megspékelve, a kijelző pedig egy 5,85 colos, 1 512 x 720 felbontású LCD panel lesz.

Nyilván nem az Oukitel által bemutatott készülék lesz az első, ami az iPhone X-ből merít ihletet, azonban Kínában elég nagy sikert arathatnak vele. Tudni illik, hogy az Oukitel egy középkategóriás gyártónak számít az ázsiai országban, így aki nem engedhet meg magának egy iPhone X-et, de szeretne egy hasonló kinézetű telefonra lecsapni, annak remek választás lesz a január folyamán megjelenő telefon.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. g - 2018.01.11. 21:14

  Ki az a marha aki az ocsmány sziget miatt vesz telefont :)))

 2. Fap Fap Fap - 2018.01.11. 21:29

  xDD legcsunyabb dolog az X-ben. Bar vetekszik a megnagyobb kamera dudorral.

 3. Bigyo - 2018.01.11. 23:39

  Én nem figyelgetem a szigetet használat közben, nem zavaró, vagy ha mégis akkor nem jobban mint a kocsiban a belső visszapillantó tükör. Legalább az teszi a sok egyen telefontol megkülönböztethetővé. Eddig a home gomb volt, mostantól meg a sziget. A kamera meg nem zavar, mert a tokbol nem lóg ki, így mindegy milyen vastag.

 4. Nokia 3210 - 2018.01.12. 06:13

  Bigyo: Telefont az ember azért vesz, hogy telefonáljon, SMS-t írjon. Hogy jön ide az egyediség kérdés? Darab-darab, nem?
  Legyen rajta net, ha kell, e-mail, közösségi oldalak.
  Ezt egy Samsung is épp úgy tudja, mint egy 4S. A telefon egy eszköz, tök mindegy szerintem, hogy néz ki, működjön, stabil legyen és megbízható. Ezen utóbbi dolgok pont nem mondhatók el az iphonokról mostanság. Régen, ameddig nem a hülyegyerekek volt a célközönség, hanem a Business line, sokkal megbízhatóbb volt még a kevesebb tudásával is.

Szólj hozzá Te is!