Egy hónap múlva érkezhet a HomePod

HusztiD 2018.01.10. 17:55 HomePod 0 db 220

homepod_display_full.jpg.og_

Az Apple még előző év júniusa folyamán, a WWDC 17 konferencia berkein belül mutatta be a HomePod-ot. Az akkori ígéretek alapján az okoshangszórónak decemberben kellett volna megjelennie, de sajnos ekkor kiderült, hogy 2018. elejére tolják a termék megjelenését.

A GBH Insights elemzői szerint az Apple a következő 4-6 hét folyamán dobja ténylegesen piacra a HomePod-ot, azonban sokkal nehezebb dolguk lesz, hogy ennyit csúsztattak a készülék megjelenésével. A szakemberek egyik oknak az Amazon Echo-t és Alexát hozzák fel, amelyek egy olcsóbb alternatívát kínálnak, valamint az Amazon ezen a piacon már így is nagyjából 75 százalékos megoszlással bír, így nehéz lesz őket befogni. Második ok pedig a Google Home terméke, hiszen az idei CES folyamán elég erőteljesen rágyúrtak a termék promózására, ami szintén nagy kihatással lesz az Apple eladásaira.

Nyilván nehéz most még megmondani, hogy milyen sikere lesz a HomePod-nak, de reméljük, hogy az Apple mihamarabb piacra dobja, utána pedig a hónapok múlásával úgyis kiderül, hogy sikerült-e boldogulniuk az okoshangszórók piacán.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!