A Foxconn megerősítette, hogy hamarosan megkezdődik az indiai iPhone gyártás, illetve hogy belépnek az autonóm vezetési rendszerek világába

HusztiD 2019.04.18. 17:55 Egyéb, iPhone 0 db 84

Mumbai

Legutóbb egy bő hete olvashattunk arról, hogy az Apple a nyár folyamán Indiában is megkezdi az iPhone X modellek gyártását. Úgy tűnik, hogy a hír igaz, ugyanis a Foxconn vezetője, Terry Gou mindezt megerősítette, ami mellett pár apróbb, azonban nagyobb volumenű dolgot is elárult.

Sajnos azt nem részletezte a vezető, hogy pontosan milyen modelleket fognak gyártani, de esélyes, hogy a korábban említett iPhone Xr és Xs család egy részét fogják itt összerakni. Ami érdekes, Gou elmondta, hogy kicsit vissza vesz, s a háttérbe szorul, azonban a Foxconn olyan új dolgokba is belekóstol, mint a mesterséges intelligencia, valamint az autonóm vezetési rendszerek.

Sajnos a vezető bővebb részleteket nem árult el. Tudjuk, hogy anno az Apple is érdekelt volt az autonóm vezetési rendszerek kifejlesztésében, azonban hónapokkal ezelőtt hivatalosan kaszálták a projektet. Hogy  a Foxconn most teljesen egymaga vesz-e részt a projektben, vagy titkon az Apple támogatja, arról egyelőre nincsenek hivatalos információk. Mindenesetre legyünk türelemmel, s meglátjuk, mi sül ki a dolgokból.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!