Az LG fogja legyártani a 6,5 colos iPhone modellek OLED kijelzőit

HusztiD 2018.01.10. 13:55 Egyéb, iPhone 0 db 223

24419252148_919d0d615a_b

Jó pár hónapja pletyka tárgyát képzi az LG, ugyanis többször felmerült a nevük az OLED kijelzők kapcsán. Korábban kiderült, hogy belátható időn belül az LG Display beszáll a Samsung mellé, hogy OLED kijelzőket gyártson le az Apple részére, de ezen felül nem igazán tudtunk pontosabb infókat.

Legutóbb a Korea Herald közölt le újabb híreket, melyek ha igazak, akkor hamarosan nekiállnak a gyártásnak. Ha minden jól megy, akkor szeptember folyamán két telefont dob piacra az Apple. Az 5,8 colos modellhez továbbra is a Samsung gyártja le a paneleket, míg a 6,5 coloshoz az LG Display – legalábbis nagyon ezt csiripelik a madarak. Ha hitelesek az infók, akkor a tömeggyártás az idei év második felében indul meg, ám csak 15-16 millió panelt szállíthat le az LG az Apple-nek.

Természetesen ezekből kiindulva továbbra is a Samsung lesz az Apple fő beszállítója az OLED kijelzőket illetően, de ha az LG szintén belép a képbe, akkor már nem csak egyetlen egy beszállítóra fognak támaszkodni az almások. Idővel pedig ha az LG képes lesz nagyobb ütemben és megfelelő minőségben gyártani, akkor egy sokkalta versenyképesebb árat is kiharcolhatnak maguknak a kaliforniaiak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!