Forintosodott az App Store; ezer dollár alatt lesz az iPhone 8 ára – mi történt a héten?

HusztiD 2017.05.27. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 251

Eltelt egy újabb hét újabb érdekes hírekkel, melyek közül szokás szerint összeszedtük a legjobbakat arra a z esetre, ha valamiről lemaradtatok volna.

maxresdefault

Forintosodott az App Store

Az elmúlt napok folyamán az Apple már értesítette a fejlesztőket, mely szerint hamarosan magyar forintra váltanak az App Store árazásai. Mióta elindult az almások online áruháza, nálunk számunkra azóta folyamatosan euróban voltak megszabva az árak, a jó hír pedig, hogy mostanra már forintról beszélhetünk.

app-store

Bővebben itt.

Az Apple már kezdi betárazni a 10,5 colos iPad Pro készletet

Az elmúlt hetek folyamán nagyon sokféle pletykát olvashattunk arról, hogy idén az Apple nem csak szoftvereket mutat be a 2017-es WWDC konferencián, hanem hardvereket. Ezen belül pedig pletykaszinten mindig felmerültek új Mac, a Siri hangszóró és iPad Pro modellek.

ipad-pro

Bővebben itt.

Lényegesen olcsóbb lehet az iPhone 8, mint gondolnánk

Hónapok óta olvashatunk különféle pletykákat arról, hogy mégis milyen lesz az ősszel érkező iPhone 8, valamint hogy milyen áron kínálhatja majd az Apple. Korábban bizonyos pletykáknak köszönhetően felmerült, hogy ezer dollártól indul az alapmodell, ami magyar pénznembe átszámítva több, mint 400 ezer forint lenne.

iphone-8-concept11

Bővebben itt.

Tim már teszteli az Apple Watch-hoz köthető vércukorszint mérőt

Nem olyan régen jött egy hír, mely szerint az Apple hamarosan bemutathat egy új Apple Watch modellt, avagy kiegészítőt, ami által képesek lennének a vércukorszint mérésére. Ezúttal a CNBC számolt be egy érdekes dologról, mely szerint az Apple CEO-ja már javában teszteli ezt a prototípust.

tim-cook-watch

Bővebben itt.

A fejlesztők adományait is megvámolná az Apple

Tudjuk nagyon jól, hogy az App Store-ban lévő eladott alkalmazások után az Apple pénzben részesül. Korábban a teljes ár 70 százaléka jutott a fejlesztőkhöz, míg a maradék 30 a kaliforniai vállalathoz. Ez egy évvel ezelőtt már 85/15 százalékos arányra változott ez a megoszlás.

Apple-Money-2-780x536

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején beszámoltunk, hogy továbbra is kiaknázatlan piacnak tűnik India az Appel számára, majd kaptunk egy igencsak remek iOS 11 koncepcióvideót. Mi több, még négy új reklámot is kiadtak az almások, melyben röviden bemutatják, hogy hogyan csináljunk kiváló képeket, majd az Androidos felhasználókat egyaránt célba vették. Végül volt egy nagyon érdekes pletyka egyaránt az iPhone 8-ról.+

iphone-8-weibo-925-2

A hét második felében megtudhattuk, hogy sajnos nem minden országban ingyenes az Apple Music próbaidőszaka, valamint felmerült, hogy az Apple-t már nem is az OLED, hanem a microLED technológia érdekli. Végül kaptunk újabb CAD-es render képeket a már régóta várt iPhone 8-ról, valamint láthattunk egy nagyon hangulatos animált videót LIAM-ról.

Ezek voltak a huszonegyedik hét legérdekesebb hírei. Jövő héten biztosan olvashatunk még egy-két pletykát a közelgő WWDC-ről, valamint sanszos, hogy az iPhone 8-ról egyaránt érkeznek majd újabb szóbeszédek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!