Az Apple már kezdi betárazni a 10,5 colos iPad Pro készletet

HusztiD 2017.05.22. 17:55 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 340

ipad-pro

Az elmúlt hetek folyamán nagyon sokféle pletykát olvashattunk arról, hogy idén az Apple nem csak szoftvereket mutat be a 2017-es WWDC konferencián, hanem hardvereket. Ezen belül pedig pletykaszinten mindig felmerültek új Mac, a Siri hangszóró és iPad Pro modellek.

Ezúttal a Digitimes közölt le újabb kétes információkat, mely szerint az almások már gyártják a régóta szóban forgó 10,5 colos iPad Prókat. Ha minden igaz és jól megy, akkor az idei hónap végére már 500 ezer legyártott példány lesz belőle, a júliust pedig 600 ezerrel nyitják meg.

Elviekben a júniusi WWDC folyamán mutatja be Tim és csapata az új iPad Prót, de egyelőre még nem tudni pontos megjelenési dátumról, hiszen a forrás csak az elkövetkezendő hetekre hivatkozik. Hiába mutatja be az iOS 11-et az Apple, az új tableten még egy korábbi, iOS 10.3.x rendszer lesz megtalálható, s erre is ősszel érkezik a frissítés.

Mivel ez egy újabb pletyka, így nem érdemes készpénznek venni. Eddig éveken át csak a szoftverekről szólt a WWDC, így semmi sem garantálja azt, hogy idén akár hardvereket kapnánk az Apple-től.

Ha mégis lesznek új hardverek, akkor ti minek örülnétek a legjobban?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!