Tim már teszteli az Apple Watch-hoz köthető vércukorszint mérőt

HusztiD 2017.05.22. 09:55 Apple Watch, Kiemelt hírek, Tim Cook 0 db 225

tim-cook-watch

Nem olyan régen jött egy hír, mely szerint az Apple hamarosan bemutathat egy új Apple Watch modellt, avagy kiegészítőt, ami által képesek lennének a vércukorszint mérésére. Ezúttal a CNBC számolt be egy érdekes dologról, mely szerint az Apple CEO-ja már javában teszteli ezt a prototípust.

Kicsit homályosak a hírek, ugyanis egy olyan kiegészítőről beszélünk, ami nem egészen különálló az órától. Elviekben egy olyan szíjat visel Tim, amely képes a vércukorszint mérésére, ez pedig egyenesen Bluetooth-tal csatlakozik az órához. Konkrétabb információt egyelőre nem tudni.

Feltehetően egy olyan új kiegészítőt fog a jövőben piacra dobni az almás vállalat, amely képes lesz ellenőrizni a cukorszintünket. Ahogyan a korábbi pletyka szólt, nem az Apple Watch fogja megkapni ezt a funkciót, hanem egy kiegészítője, hiszen így az órákat ugyanannyiért fogják árulni, mint eredetileg.

Ne feledjük, június elején lesz megtartva az idei WWDC, s remélhetően többet fogunk tudni. Az sem elképzelhetetlen, hogy ekkor mutatnak be egy olyan új kiegészítőt, mely képes lesz a vércukorszint monitorizálására. Valamint szűk négy hónap múlva az iPhone 8 mellett még az új Apple Watch modelleket is bemutathatják az almások, így érdemes lesz türelemmel várni az elkövetkezendő hónapok folyamán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!