Ilyen lehet az iPhone 8; egyre kevésbé megbízhatóbbak a mai iPhone-ok – mi történt a héten?

HusztiD 2017.03.11. 15:57 Apple, Kiemelt hírek 2 db 725

Sok-sok érdekes hírünk volt erre a hétre is, melyek javarészt az iPhone 8-ról szóltak, így szokás szerint összeszedtük a legjobbakat arra az esetre, ha lemaradtatok volna valamiről.

iphone-8-concept

Ilyen lehet az iPhone 8 Jony Ive szemszögéből nézve

A Medium Corporation-nél a magyar származású Daniel Csonth elmélkedett azon, hogy vajon milyen lehet az ősszel érkező iPhone X/8 Jony Ive szemszögéből vizsgálva. Az Apple dizájnere korábban már mondott érdekességeket, hogy hogyan képzelné el a jövőbeli telefonokat, valamint az utóbbi hetek folyamán azért több pletykát is olvashattunk arról, hogy nagyjából mire számíthatunk.

1-xBAkOy3-B9ouKzOb6hCJNA

Bővebben itt.

Sokkal megbízhatóbb egy Androidos telefon, mint egy iPhone

Merész kijelentés ez, azonban mégis ezt állítja a Blancco legújabb, State of Mobile Device Performance and Health felmérése. Tudjuk nagyon jól, hogy korábban az Apple mindig azzal reklámozta az iOS-t, mint a legfejlettebb és egyben legmegbízhatóbb operációs rendszer a piacon. Úgy tűnik ennek ellent mond a legújabb tanulmány.

271138-640

Bővebben itt.

Kimagaslóan hódít a vállalati szférában az Apple

Évről évre készít felméréseket a Jamf, ahol arra keresnek választ, hogy milyen készülékeket használnak a nagyvállalatok. Ezúttal kiadták a szokásos évi Jamf Trends kutatásukat, melyből kiderült, hogy igencsak kelendőek az almás termékek a nagyvállalatok között. A felmérésben a 2016-os adatokat nézték, összesen pedig 300 IT szakembereket, menedzsereket és vezetőket kérdeztek meg világszerte, akik 50-től 10 ezer fővel rendelkező cégnél dolgoznak.

jamf-apple-survey

Bővebben itt.

Új 3D előlapi kamerája miatt csúszik az iPhone 8

Hónapok óta olvashatunk már az idei évi iPhone felhozatalról. Az eddigi pletykák szerint összesen három új telefont kapunk, amiből kettő hagyományosnak nevezhető “s” frissítés elébe néz, míg a harmadik egy teljesen új dizájnt kap OLED kijelzővel megspékelve.

iphone-8-concept-embedded-fingerprint-reader

Bővebben itt.

Forradalmi áttörést értek el az akkumulátorok terén

Ha van egy komoly és visszatérő probléma a mai tech világban, akkor az minden bizonnyal az akkumulátorok kapacitása. Minden évben, az aktuális iPhone modellek bejelentése előtt remélik felhasználók ezrei (esetleg milliói), hogy az Apple valamelyest megnöveli a telefonok üzemidejét. Ez hamarosan véget érhet, ugyanis a Texasi Egyetem kutatói kifejlesztettek egy új technológiát, amelynek eredményeképpen forradalmi újítások várhatóak.

iphone-6-battery

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a hír, mely szerint az iMessage-ből már ismert ‘reakciók’ funkció bemutatását tervezi a Facebook a Messengerben, valamint olvashattunk egy újabb érdekes szabadalomról a kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasót illetően. Felmerült a pletyka, mely szerint új iPhone SE frissítés érkezhet, valamint megtudhattuk, hogy milyen sokszínű lehet egy AirPods. Nem sokkal később újabb pletykákat kaptunk az úgynevezett iPhone Edition-ről, valamint az április negyedikei iPad eventről.

messenger-reactions

A hét második felében érkezett a hír, mely szerint egyre biztosabb, hogy 5,8 colos OLED kijelzőt kap az iPhone 8, majd beszámoltunk, hogy az okostelefon piac profitjának jelentős része az Apple zsebében landol. Kicsivel később kaptunk remek koncepcióképeket az iPhone 8-ről, majd egy látványos videót arról, hogy milyen lehet az iOS 11. Végezetül pedig megtudtuk, hogy mostantól keményebben vadássza az Apple a szabálytalanul eljáró fejlesztőket.

Ezek voltak a 2017-es év tizedik hetének legérdekesebb hírei. Mivel a napokban adta ki az Apple az ötödik bétákat, így lassan nyakunkon vannak a végleges megjelenések, amelyre reméljük mihamarabb sor kerül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Valentin - 2017.03.12. 09:20

    Nem értem biztos hogy ebben az évben jön ki?

  2. subi - 2017.03.13. 05:33

    szerintem semmi gond az ios szal…meg mindig megbizhatobb mint az android…evek ota hasznalom az iphont es semmi gond a renszerrel, azota is stabilan ketyeg….az android idövel lelassul … magarol a 8-s kiadasrol csak annyit,hogy kiderül mit hoz a tavasz..szamomra egy kicsit nagyok a telefonok, nekem nagyon bejön a 4 zoll… de ez is nezöpont kerdese…persze en csak telefonalasra es üzenet irasra hasznalom…talan meg a 4,7 zoll amivel kitudnek bekülni…

Szólj hozzá Te is!