Mégis lehet sokszínű egy AirPods

HusztiD 2017.03.07. 15:55 Apple, Egyéb 0 db 219

airpodscolorware-800x310

A tavalyi év decemberében megjelent AirPods fülesekre sokat vártunk mi felhasználók, hiszen még az iPhone 7-tel karöltve, szeptemberben jelentette be őket az Apple. Aki egy ilyen füles beszerzését tervezi, annak igencsak a zsebébe kell nyúlnia, hiszen bruttó 60 ezer forintért kínálják, amire nem elég, hogy több hetet kell várni, ráadásul egy színben szállítják.

Igen, egy színben, ugyanis az almások csak fehérben gyártják. Amerikában viszont már vannak olyan vállalatok, amelyek többek között arra (is) specializálódtak, hogy lefújják az újonnan vásárolt füleseinket az általunk kívánt színekre. Ilyen a ColorWare, akik 130 dollárért vállalják az egyedi festést, tehát nagyjából majdnem még egyszer annyiért, mint amennyibe a füles fáj (amcsiban 159 dodó az AirPods).

Arra szintén lehetőség van, hogy a füleseket és a dokkolót külön-külön színűre fessék. Aki nagyon extrém szeretne lenni, az kérhet mondjuk egy kozmoszfekete tokot piros és kék fülesekkel. Persze eléggé extrém kérés lenne ez bárkitől, de a ColorWare ezzel próbálja meg magára felhívni a figyelmet, hogy szinte minden felhasználói elképzelést megalkotnak.

Szerintetek melyik szín állna jól az AirPods-nak?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!