Egyre biztosabb, hogy 5,8 colos OLED kijelzőt kap az iPhone 8?!

HusztiD 2017.03.09. 11:57 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 403

iPhone-8-Plus-pantalla

A korábbi pletykákból már úgymond tudhatjuk, hogy idén ősszel az Apple a 4,7 és 5,5 colos telefon mellett egy 5,8-as nagyobb testvért is bemutat. Ha minden igaz, akkor szeptember folyamán az iPhone 7s modellek mellett a 8-as, úgymond prémium készülékről egyaránt lehull a lepel.

Korábbi források már beszámolt erről az 5,8 colos OLED kijelzővel szerelt iPhone 8-ról, azonban most, egy fél évvel később a Nikkei is beállt a sorba. Tudni illik, hogy a csapat korábban egy olyan hírt hozott le, mely szerint a prémium kategóriás telefon csupán egy 5 colos kijelzőt kap. A mostani szóbeszédek szerint a 4,7 és 5,5-ös készülékek LCD kijelzőt kapnak, míg a már egy ideje emlegetett prémium modell 5,8 colos OLED panelt kap.

Ming-Chi Kuo, a KGI elemzője korábban kifejtette, hogy szerinte az 5,8 colos iPhone voltaképp 5,15 colos lesz. Elvileg 5,8 col áll majd az almások rendelkezésére, azonban ebből a felületből csupán 5,15 col lehet ténylegesen a kijelző része, plusz a funkcionális terület, ami a Home gombot kívánja felváltani. Ne feledjük el, hogy ezek egyelőre csak az elemző jóslatai, így egyáltalán nem biztos ez az állítás sem.

Még bő 6 hónap van hátra az új telefonok bemutatásáig, így addig még számos pletykáról fogunk olvasni. Mindenesetre érdemes lesz kivárni, hogy mit mutat be a kaliforniai vállalat, hiszen ha csak a fele lesz igaz a jelenlegi szóbeszédeknek, akkor már az jelentős változás lesz a jelenlegi, hetes modellekhez képest.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!