Pletyka: április 4-én, a Steve Jobs előadóteremben lesz az iPad event

HusztiD 2017.03.08. 15:55 iPad, Pletykák, Steve Jobs 0 db 364

apple-park

Előző hónap folyamán már hivatalosan megtudhattuk, hogy az Apple Park április elején nyitja meg kapuit. Az információk szerint az almások ekkor már elfoglalják a főhadiszállást, ám ezek mellett még tartani fognak bizonyos építési munkálatok, hiszen még nincs 100 százalékos állapotban az új főhadiszállás.

Az Apple World viszont nem olyan régen egy érdekes pletykát hozott le, mely szerint április 4-én, kedden lesz az iPad event, mégpedig nem máshol, mint az Apple Parknál található Steve Jobs előadóteremben. Mivel a hírt még nem támasztották hivatalosan alá, ezért érdemes erős fenntartásokkal kezelni. A tavalyi iPad event egyébként március 21-én volt, az új tabletek mellett az iPhone SE-t is bemutatta az Apple.

Mit várhatunk idén? Az eddigi pletykák szerint lesz egy új, 9,7 colos belépő szintű iPad, valamint érkezik az új 10,5 colos iPad Pro a már meglévő 12,9-es testvére mellett. Egyelőre nem tudni, hogy kapunk-e új iPhone SE frissítést, de elvileg még új Mac modellekre egyaránt számíthatunk.

Maradjunk türelemmel, hisz már nincs olyan messze az április.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!