A legjobban várt iPhone 5 tulajdonságok

Helme 2011.10.02. 20:50 iPhone, Pletykák 3 hozzászólás 2 397

A mára már közhellyé vált mondás szerint ahány ember annyi féle, így pontosan nem lehet meghatározni, hogy mit is várnak az iPhone-fanatikusok a következő generációtól, azonban az IBTimes alkotott egy listát, amin a hat leggyakoribb kívánság található.

Persze mi is kíváncsiak vagyunk, hogy Ti miket vártok a legjobban, így amennyiben időtök engedi kérjük, hogy a poszt alján lévő komment dobozba, vagy a Facebookon írjátok meg nekünk a vágyálmaitokat.

A listán az első helyet az A5 chip foglalta el. Ez az erőgép képes lenne felgyorsítani a munkát, s elkerülhetővé válnának a felesleges kilépések, illetve fagyások. A pletykák szerint ugyan azt a motort kapta meg, mint az iPad 2, így nem lennének gondok az alkalmazások futtatásával.

A következő (mely szerintünk is az egyik legfontosabb) nem más, mint az akkumulátor élettartam növekedés. Nagyon sok probléma van azzal, hogy az iPhone 4 (de a korábbi széria is), roppant gyorsan merül. Aktív használattal egyetlen egy napot sem bír ki, ezen pedig gyorsan kéne változtatni.

A dobogó aljára került az új iOS, mely már az ötödik sorozat, ez lehet az egyik legnagyobb dobása az Apple-nek. Még azok a régi iPhone tulajdonosok is meglepődhetnek a 200 új funkción, akik már az első széria óta használják a készüléket.

Bár minket magyarokat ez nem érint, a világi telefonnak sokak örülnének. Azaz, hogy egy készülékben lenne a GSM illetve a CDMA, ami kétségtelenül forradalmi lenne a piacon.

Egyre kevesebbet lehet hallani róla, de sokan jelölték meg, hogy hajlított üvegű iPhone 5-tel szeretnének hazatérni a premierről. Sok funkciója nem lenne, azonban kétségtelenül a design érdekesebbé válna.

Végezetül pedig az iCloud, melyről már több cikkben beszámoltunk, a felhő alapú szolgáltatás képes lesz az Androidnak egy hatalmas pofont adni abban az esetben, ha hibátlanul és minden fennakadás nélkül működni fog.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. Sebisiokt - 2011.10.03. 07:07

    szerintem ha az apple kiad egy uj dolgot pl i cloud … az hibátlanul mukodik……. ok gagyaizni nem szoktak…..az akku piacot viszont nem ok fogják megváltani ……. sajnos….. kap egy 1650 es aksit ami uhyananyira fog merulni mint a 4 es nél merul….. ugyanis a nagy kijelzo es a ketmagos proci jobban igenybe veszi a cuccot…

  2. Demeter - 2011.10.03. 08:20

    A design valtozzon!!! Aza legfontosabb!!! A 4es nem tetszik

  3. IMike - 2011.10.03. 11:07

    Szerintem meg a Design maradjon,legyen benne mini projektor,billentyűkivetítés funkcióval,4″ képernyő,és 1280×800 as felbontás : D A5 chip alap,8MP kamera hátul,3,2MP elől,valami fejlettebb akkumulátor,ami nem 2 óra(!) alatt lemerül egy kis Zombie Highway mellett.. : D Dupla LED vaku,világító Apple logó hátul (Ahogy MacBookoknál). Home gomb MARADJON! A MacBook Air féle lefelé vékonyodó design sem ártana. (Persze hajlított üveggel..). És legyen a mostaninál is vékonyabb,de ugyanilyen design -ú. Ja,és legyen benne 128GB SSD :D

    -Simán 500ezer lenne az ára,ha én találtam vna ki…XD De tuti nem ilyen lesz…:S

Szólj hozzá Te is!