Csupán 3-4 év múlva érkezhet a Micro LED technológia; nem úgy áll az Epic szénája, ahogy szeretné – mi történt a héten?

HusztiD 2020.08.29. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 107

Újabb izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött, hiszen tovább vergődött az Epic Games az Apple-lel szemben, ami mellett még számos érdekes hírünk volt.

fortnite-iphone

Első körben az Apple-nek adtak igazat az Epic Games-szel vívott csatában

Az elmúlt napokban egyértelműen attól volt hangos a tech sajtó, hogy miképp ment szembe az Epic Games az Apple és a Google párosával. Hiába erősködött a Fortnite fejlesztője, az almások alaposan odapörköltek nekik, hiszen augusztus 28-a után felfüggesztik a felhasználói fiókot, így innentől kezdve nem sokat tehetnek.

fortnite-apple-logo-2

Bővebben itt.

Leghamarabb csak 3-4 év múlva kaphatjuk meg a Micro LED technológiát

Ha folyamatosan követitek a tech híreket, azon belül pedig az Apple körüli fejleményeket, akkor tudhatjátok, hogy nem új téma a Micro LED. Évek óta olvashatunk pletykákat arról, hogy voltaképp ez lesz az OLED technológia utódja, hiszen sokkal szebb, jobb képet kapunk ennek köszönhetően, valamivel jobb lesz a színhűsége is, illetve nem utolsó sorban kevesebbet fogyaszt a panel.

applewatch5lineup

Bővebben itt.

Lehetséges, hogy mégsem kell a WeChat és TikTok alkalmazásokat törölnie az Apple-nek

Az utóbbi pár hétben szárnyra kapott a hír, mely szerint az amerikai elnök, Donald Trump tovább szívatná az olyan nagyvállalatokat, mint az Apple. Lényegében egy olyan javaslattal állt elő, melyben megtiltja, hogy bármely amerikai óriás lényegében üzletet kössön a kínai nagyvállalatokkal.

20150929_tim-cook_0053

Bővebben itt.

Alaposan újragondolta az új iPad Air-t az Apple

Várhatóan az Apple október folyamán dobja piacra az új iPad Air modell(eke)t, amelyről ezidáig nem igazán olvashattunk. Ezúttal a DuanRui Twitter felhasználó osztott meg pár képet, amely az új tablethez járó dokumentációt rejti magába, azonban sok mindent elárul a készülékről.

ipad-air-4-pamphlet

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét folyamán egy videón láthattuk, hogy milyen bonyolult lett volna az AirPower, ha elkészül, majd egy ejtési teszten mérkőzött meg a Samsung legújabb telefonja az iPhone 11 Pro Max-szal. Ha minden igaz, akkor csupán 60Hz-s képfrissítés kezelésére lesz képes az iPhone 12 Pro, hiszen nem tudta a megfelelő komponenseket legyártatni az Apple. Vannak emberek, akik a jelenlegi Fortnite balhét próbálják kihasználni, illetve a napokban szüntette meg az iOS 13.6 hitelesítését az Apple.

Ezek voltak a 2020-as év harmincötödik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!