Leghamarabb csak 3-4 év múlva kaphatjuk meg a Micro LED technológiát

HusztiD 2020.08.24. 09:55 Apple Watch, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 337

applewatch5lineup

Ha folyamatosan követitek a tech híreket, azon belül pedig az Apple körüli fejleményeket, akkor tudhatjátok, hogy nem új téma a Micro LED. Évek óta olvashatunk pletykákat arról, hogy voltaképp ez lesz az OLED technológia utódja, hiszen sokkal szebb, jobb képet kapunk ennek köszönhetően, valamivel jobb lesz a színhűsége is, illetve nem utolsó sorban kevesebbet fogyaszt a panel.

Korábban úgy volt, hogy talán a hatodik generációs Apple Watch egyik fő újdonsága lesz ez, de ma már talán kijelenthetjük, hogy egy téves infó volt mindez. Ugyan hivatalosan az Apple még nem mutatta be új okosóráját, azonban a DigiTimes egy nagyon érdekes dologról számolt be, mely alapján még évekig várhatunk a technológiára.

Tajvan egyik top LED gyártójának, az Epistar-nak a vezetője, Lee Biing-jye árulta el, hogy folyamatosan folynak a fejlesztések, azonban leghamarabb csak 3-4 év múlva érkezhet meg a technológia. Vagyis pontosabban ekkor láthatjuk viszont a termékekben, széles körben. Elviekben elsőnek az okosórákban fog megjelenni, csak utána a telefonokban.

Nyilván ez most nem csak egy mezei pletyka, melyet a DigiTimes-től megszokhattunk, hanem egy olyan vezető véleménye, aki benne van a dolgokban. Évek óta olvashattunk az új technológiáról, s eddig azt hittük, hogy nincs messze annak debütálása, azonban jelenleg úgy tűnik, hogy hosszas éveket kell még rá várnunk.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!