Alaposan újragondolta az új iPad Air-t az Apple

HusztiD 2020.08.28. 09:55 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 1 297

ipad-air-4-pamphlet

Várhatóan az Apple október folyamán dobja piacra az új iPad Air modell(eke)t, amelyről ezidáig nem igazán olvashattunk. Ezúttal a DuanRui Twitter felhasználó osztott meg pár képet, amely az új tablethez járó dokumentációt rejti magába, azonban sok mindent elárul a készülékről.

Először is, ha pillantást vetünk a képekre, akkor láthatjuk, hogy itt is bevezetésre kerül a csökkentett kávaméret a kijelző körül. Ezzel arányosan eltűnik a Home gomb, így feltételezhetnénk, hogy az iPad Próhoz hasonlóan itt is a Face ID veszi át a szerepet. A helyzet az, hogy ez nem lesz benne megtalálható, s továbbra is a Touch ID teszi majd a dolgát a tabletben, azonban mivel eltűnik a főgomb, így az oldalt lévő bekapcsológombba rejtik azt el. Ezek mellett pedig a Lightning csatlakozó helyét  az USB C veszi át.

Ne feledjük, hogy ezek olyan képek, melyeket egy olyan Twitter felhasználó osztott meg, akinek korábban nem igazán voltak hasonló szivárogtatásai. Hogy valóban ilyen lesz-e az új iPad Air, vagy sem, azt reméljük, hogy hamarosan megtudjuk. Ha minden igaz, akkor az Apple október folyamán dobhatja piacra az új szériát.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!