Csupán egy Lightning kábel jár az iPhone 12 mellé, ami ráadásul drágább is lesz; gondok iOS 13.5.1 alatt az Apple Music alkalmazással – mi történt a héten?

HusztiD 2020.07.11. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 305

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

behind-the-mac-video-james-blake

Egyre valószínűbb, hogy csupán egy Lightning kábelt csomagol az iPhone 12 széria mellé az Apple

Elsőnek még június közepén tudhattuk meg Ming-Chi Kuónak köszönhetően, hogy az Apple nem csomagol sem EarPods-ot, sem pedig töltőadaptert az iPhone 12 szériához. Nem kellett sokat várnunk, hiszen pár napra rá egy újabb elemzőcsapat számolt be ugyanerről a sajnálatos hírről.

Barclays-iP12-remove-charger-earpods

Bővebben itt.

Jelentősen zabálja az üzemidőt iOS 13.5.1 alatt az Apple Music

Ugyan már több hete, hogy kint van az iOS 13.5.1, azonban a MacRumors csapata még csak most számolt be arról, hogy több felhasználói visszajelzés is érkezett, hogy nem igazán muzsikál jól az Apple dedikált alkalmazása a legutóbbi szoftverfrissítés óta.

featured-section-manage-subscriptions_2x

Bővebben itt.

Erősen szelektálja az Apple Arcade kínálatát az Apple

Az almások még a tavalyi WWDC konferenciájukon jelentették be, hogy az iOS 13 megjelenésével elérhető lesz a nagyközönség számára az Apple Arcade, amely lényegében egy előfizetéses modellen alapuló szolgáltatás, ahol a felhasználók több jobb cím közül válogathatnak, s mindezt reklámmentesen.

apple-arcade

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején számoltunk be, hogy a Geekbench adatbázisában egy új, ismeretlen iMac bukkant fel, így napokon belül érkezhet az új masina – már csak azért is, mert a jelenlegi 27 hüvelykes modelleket kifuttatják. Időközben az Apple kiadta az iOS 14 és társainak második bétáit, majd beszámoltunk, hogy drágább lehet az iPhone 12, mint a jelenleg piacon lévő iPhone 11, illetve egy hangulatos videót is láthattunk az Apple-től.

Ezek voltak a 2020-as év huszonnyolcadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!