Erősen szelektálja az Apple Arcade kínálatát az Apple

HusztiD 2020.07.06. 09:55 Apple Arcade, Kiemelt hírek 0 db 121

apple-arcade

Az almások még a tavalyi WWDC konferenciájukon jelentették be, hogy az iOS 13 megjelenésével elérhető lesz a nagyközönség számára az Apple Arcade, amely lényegében egy előfizetéses modellen alapuló szolgáltatás, ahol a felhasználók több jobb cím közül válogathatnak, s mindezt reklámmentesen.

Azóta eltelt egy év, a kínálat folyamatosan bővült kiváló játékokkal, azonban a Bloomberg nem olyan rég arról adott hírt, hogy a kaliforniaiak nem teljesen elégedettek azzal, ami van. Elviekben az Apple Arcade vezetője még április folyamán jelzett a vezetők felé, hogy elégedetlen több játék minőségével, így nem tudják velük azt a célközönséget elérni, amit szeretnének.

Ennek apropóján több olyan felhasználót vesztettek el, akik elő is fizethettek volna hosszabb távon a szolgáltatásra. A probléma, hogy sokan kihasználják a 30 napos próbaidőt, aztán megunják, mert nem kötik le őket eléggé a játékok. Az Apple egyébként egymilliótól ötmillió dollárig támogatja a fejlesztőket, azonban az utóbbi időben több csapattól is megvonták a pénzt. Hogy miért? Mert nem eléggé izgalmasak a játékaik, nem kötik le hosszabb távon az embereket, vagyis a folyamatosan frissülő kontenteket hiányolják leginkább.

Ha a mostani információkból indulunk ki, akkor elmondhatjuk, hogy bekeményített az Apple, de ennek köszönhetően reméljük, hogy a közeljövőben több nagyobb volumenű játék lesz elérhető a kínálatban, mely valóban hasznos tartalmakkal frissül majd időről időre és leköt minket, játékosokat.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!