Se EarPods, se töltő adapter nem járhat majd az iPhone 12 mellé

HusztiD 2020.06.29. 15:55 iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 760

Barclays-iP12-remove-charger-earpods

Az utóbbi két hónap folyamán voltak olyan elemzői latolgatások, mely szerint az Apple innentől kezdve nem csomagol majd EarPods füleseket az iPhone 12 modellek mellé, azonban most a Barclays csapata erősített rá ugyanerre, illetve azóta Ming-Chi Kuo is beszámolt erről. Mi több, egy fokkal tovább is mentek, s azt állítják, hogy még töltőadaptert sem pakolnak majd a kaliforniaiak a telefonjaikhoz.

Ezen információk elviekben több ellátási láncból származó forrástól származnak. A szakik úgy hiszik, hogy az Apple telefonjainak dobozában idén csak két dolog lesz: maga a készülék és hozzá egy USB C – Lightning kábel. Se EarPods, se töltőadapter, ami eléggé érdekesnek hangzik. Főleg azért is, mert egy Twitter felhasználó pont a napokban osztott meg egy képet, hogy hogyan néz majd ki az új készülékekhez járó 20W-os adapter.

Ne feledjük, hogy a Barclays csupán egy elemzőcsapat, akik régóta szolgálnak különféle hírekkel. Mi azt mondanánk, hogy a mostani információk inkább tévesek. Lehet, hogy az Apple immáron nem mellékel majd vezetékes EarPods füleseket a telefonjaikhoz, azonban egyenesen kicsesznének magukkal, ha még csak egy töltőadaptert sem mellékelnének az iPhone 12 szériához.

Ti mit gondoltok?

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Roberto - 2020.06.29. 17:35

    A fules lehet, hogy eltunik, de a tolto szerintem meg nem. A ketto egyszerre mar tul sok lenne… A toltore majd 1-2 ev mulva kerulhet sor, amikor mar csak vezetek nelkuli toltes lesz benne…

  2. Color - 2020.06.29. 18:33

    A nyereség az nyereség! A többi csak süket ima! A többi gyártó is csak örülhet mert mert akinek nincs az meveszi külön. Vagy DIY és kész is! :D

Szólj hozzá Te is!