Jelentősen zabálja az üzemidőt iOS 13.5.1 alatt az Apple Music

HusztiD 2020.07.09. 09:55 Apple Music, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 395

featured-section-manage-subscriptions_2x

Ugyan már több hete, hogy kint van az iOS 13.5.1, azonban a MacRumors csapata még csak most számolt be arról, hogy több felhasználói visszajelzés is érkezett, hogy nem igazán muzsikál jól az Apple dedikált alkalmazása a legutóbbi szoftverfrissítés óta.

Több olyan felhasználói visszajelzés árasztotta el az Apple, s egyéb tech oldalak fórumait, ahol azon panaszkodnak, hogy iOS 13.5.1 alatt jelentősen csökken a készülék üzemideje. Voltak olyan beszámolók, ahol a felhasználók heteken át el sem indították az Apple Music-ot, azonban a beállításokban a rendszer jelezte, hogy több órán át futott az elmúlt 24 óra folyamán.

Legtöbben arról adtak visszajelzést, hogy ugyan használják az appot, azonban csak minimálisan. Legtöbb esetben folyamatosan fut a háttérben az alkalmazás, így 24 óra alatt 50-60 százalékos használtságot mutat az applikáció. Mi több, többen azt is megjegyezték, hogy nem csak, hogy rohamosan csökken az üzemidő, de egyaránt meleg a telefon hátlapja.

Significant-Apple-Music-battery-drain-issues-reported

Az Apple egyelőre nem reagált a problémára, de mivel egyre többen számolnak be ilyen és ehhez hasonló esetről, így reméljük, hogy napokon belül érkezik majd egy új szoftverfrissítés, mely orvosolja a fennálló problémát.

Ti tapasztaltatok hasonlót az elmúlt hetek folyamán?

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Proszper - 2020.07.10. 08:01

    13.3.1 alatt is sz@r. Újra kell indítani a telefont takarékos módban, az segít legalábbis ideiglenesen.

Szólj hozzá Te is!