Egyre valószínűbb, hogy csupán egy Lightning kábelt csomagol az iPhone 12 széria mellé az Apple

HusztiD 2020.07.07. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 620

Barclays-iP12-remove-charger-earpods

Elsőnek még június közepén tudhattuk meg Ming-Chi Kuónak köszönhetően, hogy az Apple nem csomagol sem EarPods-ot, sem pedig töltőadaptert az iPhone 12 szériához. Nem kellett sokat várnunk, hiszen pár napra rá egy újabb elemzőcsapat számolt be ugyanerről a sajnálatos hírről.

Az utóbbi hetekben egyre nagyobb visszhangot kapnak a L0vetodream Twitter felhasználó bejegyzései, hiszen korábban több olyan pletykának látszó hírt is megosztott, mely később beteljesedett. Nos, ezúttal a forrás szintén azt erősíti meg, mint a két korábbi beszámoló: csupán egy Lightning kábelt kapunk a telefon mellé.

Ami viszont érdekes, hogy elviekben az Apple egy új dobozba csomagolja majd a telefonokat, így a korábban megszokott, vastagabb boxok helyett egy sokkal vékonyabbat kapunk. Nem csak elegánsabban néz ki, viszont ha azt nézzük, akkor ezzel csökkenti a szállítási költségeit is az Apple, illetve egy fokkal környezettudatosabb lesz, hiszen ha sikerül majdnem fele akkorára redukálniuk a csomagolásokat, akkor kétszer annyi készüléket tudnak leszállítani.

Ne feledjük, hogy ez csak továbbra is pletyka. Mi nem igazán tartjuk elképzelhetőnek, hogy adapter nélkül adja telefonjait az Apple. Mondhatjuk, hogy az EarPods már a múlté, hiszen az almások a vezeték nélküli jövőben hisznek, azonban töltőadapter nélkül adni a telefont egy hatalmas pofon lenne még talán az almások számára is.

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tom - 2020.07.07. 18:17

    Nincs itt szó környezettudatosságról, ez színtiszta üzlet.

Szólj hozzá Te is!