Iszonyatos pénzeket akasztanak iOS-en a top játékok

HusztiD 2020.07.07. 12:55 App Store, Egyéb 0 db 171

Top-10-iOS-games-by-revenue-and-installs

A Finbold jóvoltából készült egy új felmérés, melyben arra kaptunk választ, hogy mekkorát tarolnak a legjobb iOS játékok. Amennyiben a júniusi 10 legnépszerűbb játékról beszélünk, akkor azok naponta átlagosan 13 millió dolláros bevételt generáltak.

Talán nem nehéz kitalálni, de a Fortnite a legtöbb bevételt generáló app, amely átlagosan 2,75 millió dollárt hoz az Epic konyhájára egyetlen nap leforgása alatt. Szintén érdemes a már több éve megjelent Pokemon Go-t is megemlíteni, hiszen a kiterjesztett valóságon alapuló játék 1,86 milliót forgalmaz.

A Coin Master sem panaszkodhat a maga 1,8 milliójával, melyet a Candy Crush Saga követ a napi 1,42 milliós forgalmával. Az úgynevezett freemium stratégia, a Clash of Clans csak 0,94 millió dollárt forgalmaz az alkalmazáson belüli vásárlásoknak köszönhetően. a CoD: Mobile pedig 0,69 milliót kapart össze átlagosan egy nap leforgása alatt június folyamán.

Ha játékokról beszélünk, akkor számotokra melyek a legjobbak? Illetve ti mennyit költötök el átlagosan az alkalmazáson belüli vásárlásokra?

Információ! Új szerviz technikus kollégát keres az iDoki. Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!