Ezeket az új termékeket várjuk még idén az Apple-től; bivaly lesz az első ARM processzorral szerelt Mac – mi történt a héten?

HusztiD 2020.04.25. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 142

Az elmúlt napok folyamán sem unatkozhattunk, ugyanis számos érdekes hírünk volt, melyek legjavát egy csokorba szedtük.

iphonesehaptictouch

Négy különböző iPhone 12-t, olcsóbb HomePod-ot és újragondolt iMac-et várhatunk az idei évre az Apple-től

Mark Gurman neve ismerősen csenghet sokak számára, hiszen az elmúlt évek folyamán több olyan információi voltak még be nem jelentett termékekről, melyekről később kiderült, hogy valósak. Ebből kifolyólag érdemes lehet a nem olyan régen, Twitteren megtartott kérdezz-felelek információira hallgatni.

appleproductlineup

Bővebben itt.

Egy évet még várnunk kell az iPhone SE Pluszra

Az Apple az előző hét folyamán mutatta be egy sajtóközlemény berkein belül az új iPhone SE-t, mely lényegében egy iPhone 11-et rejt magában a nyolcas modell formájában. Hivatalosan most péntektől kaparinthatják meg a telefont az első előrendelők.

iPhoneSE2020cosmopolitan

Bővebben itt.

2021-ben érkezik az első, 12 magos ARM processzorral szerelt Mac

Nem ez az első olyan eset, hogy arról olvashatunk, az Apple a közeljövőben lecseréli az Intel processzorait. Korábban a Bloomberg számolt be hasonlókról, azonban most újabb információkat osztottak meg, amely alapján már jövőre érkezik legalább egy olyan Mac, melyben egy ARM processzor lesz megtalálható.

Apple_16-inch-MacBook-Pro_111319_big.jpg.large_

Bővebben itt.

Kiaknázná a Face ID-ban rejlő extra lehetőségeket az Apple

Megszokhattuk már, hogy az Apple folyamatosan védet le különféle szabadalmakat. Sajnos sokszor csak a levédetésig jutnak el az almások, ugyanis több eset volt rá, mikor ígéretesnek ígérkező megoldásokat védettek le, de sajnos nem alkalmazták. Reméljük, hogy a mostani pont nem ebbe a kategóriába tartozik.

bed-iphone-face

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében számoltunk be, hogy viszonylag sok fleeceware alkalmazás van az App Store-ban, ami után CAD-es képeken láthattuk az iPhone 12 új formatervét. Ha minden jól megy, akkor a következő hónapban érkezik az új MacBook Pro és AirPods Pro Lite, ami után egy remek koncepcióvideót kaptunk az iPhone 12-ről.

iphone-12-notch-1

A hét második felében kiderült, hogy iOS helyett mostantól a tvOS adja a HomePod lelkét, majd kiderült, hogy hosszas hónapok után végre kilépett a béta állapotból az Apple Music webes felülete. Végül pedig megtudhattuk, hogy most jó igazán játékfejlesztőnek lenni, nem mellesleg pedig saját kontrollert fejleszt az Apple.

Ezek voltak a 2020-as év tizenhetedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek, ha tehetitek maradjatok otthon!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!